AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten asgari ücret açıklaması: Ara zam geliyor mu?

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten asgari ücret açıklaması: Ara zam geliyor mu?
AKP sözcüsü Ömer Çelik, asgari ücret hakkında açıklama yaptı.

ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM GELİYOR MU?

Basın toplantısı düzenleyen AKP Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Çelik''in açıklamaları şöyle:

''''Göçmenlerle ilgili sorunlar oldukça bunlara en etkili şekilde müdahale edilmelidir. Vatandaşlarda isteğimiz şudur olumsuz bir şey olduğunda buna müdahale edecek kimseler güvenlik güçleridir. Vatandaşlarımızın kendi müdahalelerinin daha büyük sorunlar yaratacağını belirtmek isterim.

Kuşkusuz burada sığınmacılar olarak bulunanlar sonsuza kadar kalmayacaklar. Günü geldiğinde katillerden korunmuş bölgeler oluştuğunda zaten gidecekler.

Bugün dünyanın her yerinde göç yönetimi sorunların yönetimidir. Vatandaşlarımız şundan emin olsunlar: Türkiye''nin sığınmacıları bir gün güvenli ve onurlu bir şekilde gönderme planı vardır.

AKP''li Ömer Çelik: AA muhabiri kılığındaki provokatöre gereği yapılıyor -  Son dakika haberleri – Sözcü

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, vatandaşların merakla beklediği asgari ücrete ikinci zam konusuyla ilgili de konuştu. Çelik, konuşmasında "Asgari ücret dar gelirli vatandaşımızın ekonomik olarak koruması gündemimizdedir. Yakından takip ediliyor. Vatandaşlarımızın hayat koşulları bizim partimizin her zaman gündemindedir." ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ GÖNDERMESİ

Bazıları gibi otobüsleri bindirelim zorla gidelim gibi bir yaklaşım olmayacaktır.

Demokrasi ortamını zehirleyen bir kışkırtıcılık oluyor. Avrupa''dan örnek verelim: Avrupa''da Türk, Müslüman, göçmen ve yabancı düşmanlığı aynı kesimler tarafından yapılıyor. Aynı kesimler buradan provokatif bir zemin oluşturuyorlar. Avrupa''dan kes kopyala yapıştır şeklinde bir siyaset yapılıyor.

Şöyle bir şey deniyor: Ben ülkemde sorun çıkaran mültecileri istemiyorum, ırkçı mıyım? Irkçılık yok ama bununla birlikte toplumda infial yaratan cümleler gelince bu ırkçılık oluyor, faşizm oluyor.

Siz her hadiseyi yabancı düşmanlığına çevirirseniz Avrupa''daki benzeri olarak Türkiye''de fay hattı yaratmış oluyorsunuz.

KAFTANCIOĞLU AÇIKLAMASI

Bu dosyanın içine ne bilirim ne CHP''liler bilir. Karar yayınlanır yayınlanmaz partimizi suçlamaya başladılar. Ben dosyayı bilmediğim gibi onların da bilmediği bir mesele. Hukukçular çıksın görüşlerini bildirsinler. Nerede bir yargı kararı çıksa cumhurbaşkanımızı ve partimizi hedef gösterecek şekle sokuyorlar.

İlk okuduğuma göre bazı davalarda beraat etmiş, bazılarını onamış. Bunlara bakmak lazım. Bizden her konuda cumhurbaşkanımızı yargının arkasındaki irade olarak gösteriyorlar bizim de tutum almamızı istiyorlar.

Herkes dosyaya bakarak konuşsun. ''''

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar