Asgari ücrete zamla ilgili yeni gelişme! Çalışmalar yapılıyor

Asgari ücrete zamla ilgili yeni gelişme! Çalışmalar yapılıyor
AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin'den geldi. Zengin katıldığı canlı yayınında asgari ücrete zam yapıp yapılmayacağıyla ilgili olarak 'Bakanlarımızın bu konu hakkında çalışmalar yaptığını biliyorum.' ifadesini kullandı.

ASGARİ ÜCRETE ZAMLA İLGİLİ YENİ GELİŞME!

TVNet''te katıldığı canlı yayın programında temmuz ayında ek zam yapılıp yapılmayacağı ilgili açıklamalar yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, "Bakanlarımızın bu konu hakkında çalışmalar yaptığını biliyorum. Çalışıyor arkadaşlarımız." diyen Zengin, "En azından bunun ne getireceği, nasıl bir maliyeti olacağı yönündeki çalışmaları bakanlıklarımız yapıyor." ifadelerini kullandı.

Somut bir şey söylemeyi doğru bulmadığını ifade eden Zengin, "Bu konuda ilgili bakanların açıklama yapması lazım. Sayın bakan henüz elimizde böyle bir çalışma yok demişti. Şu an bildiğim kadarıyla arkadaşlarımız her halükarda bunun değerlendirmesini yapıyorlar" dedi.

BAKAN BİLGİN HAZİRAN AYINI İŞARET ETTİ

Hükümet olarak çalışanları ve emeklileri enflasyonun tahribatından koruyacak çalışmalarının olduğunu belirten Bilgin, haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte çalışmaya ilişkin yol haritasını belirleyeceklerini kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar