Aile katliamında ayrıntı ortaya çıktı

Aile katliamında ayrıntı ortaya çıktı
Elazığ'da geçtiğimiz hafta yaşanan aile katliamında öğretmenin anne ve babası ile 3 kardeşini yataklarında uyuduğu sırada öldürdüğü, ardından da intihar ettiği öğrenildi.

Geçen hafta çarşamba günü merkez Salıbaba Mahallesi Ümran Sokak''ta meydana gelen feci olayda öğretmen Hüseyin Fırat ile ailesi arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası evden çıkan ve bir süre sonra geri dönen Hüseyin Fırat, yanında getirdiği pompalı tüfekle dehşet saçtı.

AİLESİNİ KATLEDİP CANINA KIYDI

Hüseyin Fırat, babası Cuma Ali, annesi Zeynep, kardeşi Remziye ve engelli kardeşleri Yusuf ve Mesut''u vurarak öldürdükten sonra silahı başına dayayarak intihar etti.

6 kişinin cansız bedenleri, iki savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Fırat Üniversitesi Hastanesinde otopsileri tamamlanan 6 kişilik ailenin cansız bedenleri Asri Mezarlığı''na defnedildi.

VAHŞETİN AYRINTISI ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan aile katliamında yeni bir detay ortaya çıktı. İddiaya göre Hüseyin Fırat''ın anne ve babası ile 3 kardeşini yataklarında uyurken başlarına ateş ederek öldürdüğü, ardından intihar ettiği belirtildi.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar