Ağla güzel ülkem ağla! O sözler sosyal medyada gündem oldu: Annem karne hediyesi et aldı

Ağla güzel ülkem ağla! O sözler sosyal medyada gündem oldu: Annem karne hediyesi et aldı
Karnelerini alan öğrenciler iki haftalık tatile çıktı. Annesinin karne hediyesi olarak et aldığını söyleyen öğrencinin sözleri sosyal medyada gündem oldu.

HaberTürk ekranlarında Et ve Süt Kurumu''nun (ESK) piyasaya taze karkas et satışı yapmayı planlaması üzerine yapılan haberde bir çocuğun cevabı dikkat çekti.

Muhabirin soru sorduğu bir çocuk, "Annem karne hediyesi et aldı" dedi. Muhabir çocuğu ''tebrik'' ederken kasap ise, "Karne hediyesi kasap abisinden 3 kalem pirzola" diyerek eti çocuğa uzattı. Çocuğun ifadeleri sosyal medyada gündem olurken, iktidar da eleştirilerin hedefi oldu.

O GÖRÜNTÜLER VATANDAŞLARI İSYAN ETTİRDİ

Kasapta çocuğu karne hediyesi olarak annesinin et aldığını söylediği anlar sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar ekonominin geldiği duruma isyan etti. Döviz kurundaki yükselişi görmezden gelip enflasyonu düşük gösterenlere rağmen ortaya çıkan görüntüler isyan ettirdi. Sosyal medyada “Batsın bu dünya” yorumlarına neden oldu.

''ESK''nin kararı piyasayı etkiler mi?'' başlıklı haberde kasaplara giden muhabir müşterilere sorular sordu. Bir müşteri, "Oğlum askerden gelecek onun için biraz yüklendik" ifadelerini kullandı. Muhabirin soru sorduğu bir çocuk ise, "Annem karne hediyesi et aldı" dedi. Muhabir çocuğu ''tebrik'' ederken kasap ise, "Karne hediyesi kasap abisinden 3 kalem pirzola" diyerek eti çocuğa uzattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar