Fenerbahçe yeni transferini açıkladı: 3.5 yıllık sözleşme imzalandı!

Fenerbahçe yeni transferini açıkladı: 3.5 yıllık sözleşme imzalandı!
Fenerbahçe, resmi hesabından yaptığı paylaşımda "Samet Akaydın'ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Adana Demirspor A.Ş. ile görüşmelere başlamıştır." ifadelerini kullandı.

Bir süredir stoper mevkisinde sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, bu bölge için eksikliğini Adana Demirspor''da forma giyen Samet Akaydın ile doldurmayı hedefliyordu. Uzun süredir dillendirilen transfer iddiaları, Fenerbahçe''nin yaptığı açıklama ile resmiyet kazanmış oldu. Sarı-lacivertliler, Akaydın ile 3.5 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya vardı. 12 Ocak''ta başlayan transfer dönemi ile birlikte Samet Akaydın, Fenerbahçe''ye imza atacak.

BONSERVİSİ NE KADAR OLACAK?

Akaydın için Fenerbahçe''nin Adana Demirspor''a ödeyeceği bonservis bedelinin 4 milyon Euro olduğu iddia edildi. Fenerbahçe''den henüz bu iddiaları doğrulayan bir açıklama gelmedi. 

EN SORUNLU MEVKİ

Stoper hattı uzun süredir Fenerbahçe''de en problemli mevki olarak görünüyor. Sene başında savunma hattının dinamosu olan Kim Min-Jae''yi Napoli''ye satmak zorunda kalan sarı-lacivertliler, Güney Kore''li oyuncunun boşluğunu dolduramadı. Gustavo Henrique''nin rakip hızlı hücumlarda ağır kalması, Luan Peres''in ise aylardır sakatlığının geçmemesi üzerine hem ligde zirve yarışında olan hem de Avrupa''daki iddiası devam eden Fenerbahçe, işini şansa bırakmak istemiyor. Süper Lig''de geri kalan 18 haftada en fazla ikili mücadele ve en fazla hava topu kazanan oyuncu durumunda olan Samet Akaydın, artık Fenerbahçe''nin başarısı için ter dökecek. 

VEDA ETMİŞTİ

Samet Akaydın''ın Fenerbahçe''ye transfer olacağı iddiaları haftalardır basında yer alıyorken, Akaydın, Adana Demirspor''un oynadığı Başakşehir karşılaşmasının ardından Twitter hesabından bir veda mesajı yayınlamıştı. Söz konusu paylaşımda Fenerbahçe''nin adı geçmiyor olsa da spor basını paylaşımı, "Fenerbahçe ile imzalar tamam" şeklinde yorumlamıştı

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar