Beşiktaş'tan şampiyonluk yarışında "ben de varım" mesajı

Beşiktaş'tan şampiyonluk yarışında "ben de varım" mesajı
Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor deplasmanına giden siyah-beyazlılar sahadan 2-0'lık üstünlükle ayrılarak ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Beşiktaş, ligin flaş takımlarından Kayserispor''a konuk oldu. Henüz karşılaşmanın 2. dakikasında Nathan Redmond ile öne geçen konuk ekip karşılaşmaya adeta 1-0 önde başladı. Golün ardından bir süre topun hakimiyeti Kayserispor''a geçti ve bu dakikalarda Beşiktaş ani ataklarla rakip kaleye yönelmeyi denedi. İlk yarının son dakikalarında Salih Uçan ile farkı ikiye çıkaran Beşiktaş, soyunma odasında rahat bir şekilde girdi.

İkinci yarı skorun verdiği üstünlüğü korumaya çalışan siyah-beyazlı ekip gereksiz riskler almadı. Henüz iki gün önce İstanbul''a gelen ve sözleşmeyi imzaladığı gibi Kayseri kafilesine katılan Aboubakar, 70. dakikada Cenk Tosun''un yerine oyuna dahil oldu. İstekli tavırlarıyla göze çarpan Kamerunlu golcü Beşiktaş''taki üçüncü döneminin ilk siftahını Kayseri deplasmanında yapamadı. 

BEŞİKTAŞ''TA BÜYÜK KAYIP

Siyah-beyazlılar için her şey çok güzel ilerlerken karşılaşmanın son dakikasında Valentin Rosier doğrudan kırmızı kart ile oyundan atıldı. Önümüzdeki hafta oynanacak Alanyaspor maçında forma giyemeyecek olan Rosier''in kaç maç ceza alacağı ise hafta içi belli olacak. 

ZORLU FİKSTÜRDEN KAYIPSIZ ÇIKTI

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, evinde oynadığı 2 karşılaşmadan aldığı 6 puanın ardından üst üste Konyaspor ve Kayserispor deplasmanlarına gitti. İki deplasmanda da yara almayan siyah-beyazlıların performansı "zirve yarışında ben de varım" mesajı olarak yorumlandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar