Beşiktaş'ın bileği bükülmüyor! Tosun paşa durdurulamıyor

Beşiktaş'ın bileği bükülmüyor! Tosun paşa durdurulamıyor
Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Beşiktaş''ta alınan başarılı sonuçlara bir yenisi daha eklendi. Şenol Güneş''in öğrencileri Vodafone Park''ta Alanyaspor''u ağırladı. Karşılaşmaya, 20. dakikada Cenk Tosun''un attığı penaltı golü ile başlayan Beşiktaş, ilk yarının geri kalan kısmında üst üste ataklarla rakip kaleyi yokladı. Beşiktaş''ın arkada bıraktığı boşlukları değerlendirmek isteyen Alanyaspor ise Mert Günok engelini geçemedi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmazken taraflar soyunma odasına 1-0''lık skorla gitti.

İkinci yarıya yeniden hızlı bir oyunla başlayan Beşiktaş, Cenk Tosun''un şık vuruşuyla farkı 2''ye çıkardı. Süper Lig''de son 8 maçta 7 gol 1 asist yapan Cenk Tosun, performansı ile Beşiktaş tribünlerini coşturdu. Taraftarın uzun süredir beklentide olduğu Dele Alli de iyi bir performans sergilerken, İngiliz yıldız karşılaşmanın üçüncü ve son golüne imza atan isim oldu. Beşiktaş, bu sonuçla birlikte puanını 38''e yükseltirken lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını da 7''ye indirmiş oldu. 

Siyah-beyazlı ekip İstiklal Caddesi''nde yaşanan terör saldırısı nedeniyle Antalyaspor ile olan eksik maçını henüz oynamadı. Beşiktaş, sahasında ilerleyen bir tarihte Antalyaspor''u konuk edecek. 

ABOUBAKAR''A YOĞUN İLGİ

Beşiktaş''a dönüşünün ardından Vodafone Park''a ilk kez çıkan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, tribünler tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Maç içerisinde mücadeleyi bırakmayan yıldız oyuncunun bir golü ise VAR kontrolü sonrası ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar