6 yıllık evlilik tek celsede bitti!

6 yıllık evlilik tek celsede bitti!
Dünyayla Benim Aramda dizisinde rol alan Buğra Gülsoy 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile nikah masasına oturmuştu. Boşanacakları iddiası çok konuşulmuştu. İkili çiften hayranlarını üzen haber geldi.

“Nilüfer dünyanın en troll insanı… Ben çok sıkıcı biriyim, derin depresyonlarım oluyor. Onları zaman zaman üzüyorum” diyen Buğra Gülsoy’un Nilüfer Gürbüz’den ayrıldığı ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre bir süredir fikir çatışması yaşayan çiftin boşanma kararı aldığı ortaya çıkmıştı. 4 yaşında bir oğulları bulunan Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz tek celsede evliliklerini bitirdi.

 

bs

Çiftin oğulları Cem’in velayeti Nilüfer Gürbüz’de kaldı. Gülsoy ile Gürbüz çocuklarının ruh sağlığının olumsuz etkilenmemesi için dostça görüşmeye devam edecekleri haberi gündemde yer aldı.

 

buğra

“NİLÜFER DÜNYANIN EN TROLL İNSANI”

Buğra Gülsoy geçen aylarda Ceyda Düvenci’nin programına konuk olmuş ve “Aşkın geçici olduğuna inanıyorum, geriye kalan sevgi olunca ilişki uzun sürüyor. Bizim de Nilüfer’le öyle oldu. Nilüfer dünyanın en troll insanı… Ben çok sıkıcı biriyim, derin depresyonlarım oluyor. Onları zaman zaman üzüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar