49'luk Pınar Altuğ güzelliğinin sırrını açıkladı! Fit vücudunu buna borçlu

49'luk Pınar Altuğ güzelliğinin sırrını açıkladı! Fit vücudunu buna borçlu
Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, hem özel hayatıyla hem de tarzıyla gündemden düşmüyor. Son dönemde tiyatro sahnelerinde başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Altuğ güzellik sırrını açıkladı.

Özellikle sosyal medyada sıkça paylaşımlarda bulunan Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile olan mutlu evliliğiyle de biliniyor. Pınar Altuğ'un tarzıyla ilgili yapılan yorumlar, son zamanlarda daha da arttı. Özellikle dekolteli tercihleriyle beğeni toplayan Altuğ, hayranlarının takdirini kazanıyor.

640xauto-001.webp

"FORMUMU ARALIKLI ORUCA BORÇLUYUM"

Altuğ'un estetik ve genç görünümünün sırrı ise sağlıklı yaşam alışkanlıklarında yatıyor. Eşiyle aralarındaki yaş farkını, sağlıklı beslenme ve düzenli spor ile dengeleyen Altuğ, formunu korumak için aralıklı oruç tutmayı tercih ediyor. Altuğ, "Aslında bunu dört yıldır aralıklı oruç tutmaya borçluyum. Her gün 16 saat aç duruyorum, tabii spor da var" diyerek sağlıklı yaşam tarzını açıklıyor.

tt-001.jpg

Pınar Altuğ'un tarzı ve sağlıklı yaşam sırrı, hayranlarını etkilemeye devam ediyor. Özellikle genç görünümüyle dikkat çeken Altuğ, tiyatro sahnelerindeki başarısıyla da adından söz ettiriyor.

ii.jpg

pp.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar