Merve Boluğur'un "çocuk" açıklaması gündem olmuştu! Eski eşi Murat Dalkılıç sessizliğini bozdu

Merve Boluğur'un "çocuk" açıklaması gündem olmuştu!  Eski eşi Murat Dalkılıç sessizliğini bozdu
Eser Yenenler’in programına katılan ünlü oyuncu Merve Boluğur, özel hayatına ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu. Hep bir erkek çocuğu olmasını istediğini söyleyen Boluğur'un açıklamalarının ardından eski eşi Murat Dalkılıç sessizliğini bozdu.

Son zamanlarda özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan ve çocuk sahibi olma isteğini dile getiren Merve Boluğur'un açıklamalarının ardından, eski eşi Murat Dalkılıç'ı kişisel sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

nbdg-dv5e.webp

“HEP BİR ERKEK ÇOCUĞUM OLSUN İSTEDİM”

Merve Boluğur, katıldığı bir programda, "Ben mutlu bir yuvam olsun istedim... Çok acıklı konuştum ama! Hep bir erkek çocuğum olsun istedim" şeklindeki ifadeleriyle gündeme oturmuştu. Boluğur’un bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

MURAT DALKILIÇ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Boluğur'un bu sözlerinin ardından sessizliğini bozan isim ise eski eşi Murat Dalkılıç oldu. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Dalkılıç, son dönemde sağlık sorunları yaşadığını belirtti. Sağlık durumu hakkında pek detay vermeyen ünlü şarkıcının halsiz hali dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca ünlü popçunun burnundaki değişiklikte dikkat çekti.

gtnjf-bboc.webp

Dalkılıç, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Günlerdir DM kutuma gelen sevgi dolu mesajlarınız beni derinden etkiliyor. Ben de son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyorum o yüzden konuyla pek ilgilenemedim. Herhalde artık bir şeyler söylemek lazım" ifadelerini kullandı.

yy.jpg

“FİLM BİTELİ ÇOK OLDU”

Ayrıca, Merve Boluğur'un çocuk sahibi olma isteğiyle ilgili yaptığı açıklamalara da değinen Dalkılıç, "Eski karım ne benimle beraberken ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor" dedi. Dalkılıç, son olarak, "Hepiniz mutlu bir son bekliyorsunuz ama film biteli çok oldu" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar