36 gündür kayıp olan karısına ait öyle bir şeyle canlı yayına çıktı ki... Müge Anlı 'Allah akıl fikir versin' dedi

36 gündür kayıp olan karısına ait öyle bir şeyle canlı yayına çıktı ki...  Müge Anlı 'Allah akıl fikir versin' dedi
ATV’nin sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te 36 gündür kayıp olan Ümmü Yıldırm’ı arayan Gülseren Hanım damadından şüphelendiğini söyleyerek Anlı’dan yardım istedi. Ramazan Bey ise kayıp olan karısına ait öyle bir şeyle canlı yayına çıktı ki görenlerin ağzı açık kaldı.

41 yaşındaki üç çocuk annesi Gülseren Hanım, kızının kayboluşundan damadını sorumlu tuttuğunu ifade ederek, Müge Anlı'dan yardım istedi. Gülseren Hanım'ın ifadeleri, izleyicileri dehşete düşürdü. Programın sunucusu Müge Anlı ise bu iddialar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Müge Anlı'nın daveti üzerine canlı yayına katılan Ramazan Bey, eşinin kayboluşuyla ilgili detayları paylaşmak üzere stüdyoya geldi. Ramazan Bey'in canlı yayında ortaya çıkardığı delil herkesi şaşkına çevirdi. Eşine ait olduğunu söylediği ve sakladığı kahve bardağı, izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı.

728xauto.webp

“ALLAH AKIL FİKİR VERSİN”

Damadı Ramazan tarafından tehdit edildiğini ifade eden Gülseren Hanım kızının hayatından şüphe ettiğini söyleyerek Müge Anlı’dan yardım istedi.

gg.jpg

Ramazan Bey ise eşini kendisinin de aradığını ve eşinin son içtiği ve yarım bıraktığı kahve bardağını da sakladığını söyledi. Canlı yayına kahve bardağını da getiren Ramazan Bey'e Müge Anlı ise 'Allah akıl fikir versin' ifadelerini kullandı.

ouo.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar