2022 KPSS Önlisans sınavı ne zaman yapılacak? Ertelenme şansı var mı?

2022 KPSS Önlisans sınavı ne zaman yapılacak? Ertelenme şansı var mı?
KPSS Önlisans başvuruları ÖSYM tarafından 3 Ağustos tarihinde alındı. Önlisans eğitimlerinin ardından devlet kurumlarında çalışmak isteyen öğrencilerin başvuruda bulunacağı KPSS Önlisans sınavı için başvurular 15 Ağustos tarihine kadar alınmaya devam edecek. Peki KPSS Önlisans sınavı ertelenir mi?

KPSS Önlisans sınavı başvuruları 3 Ağustos''ta alınmaya başlandı. 15 Ağustos tarihine kadar alınacak olan başvuru işlemlerinin ardından adaylar 2 Ekim tarihinde sınava gireceklerdi. KPSS Lisans sınavında kopya iddialarının ardından sınavın ileri bir tarihe ertelenip ertelenmeyeceği ise henüz net bir bilgi verilmedi.

KPSS ortaöğretim ne zaman? 2022 KPSS ortaöğretim sınavı bu sene var mı?

2022 KPSS ÖNLİSANS SINAVI NE ZAMAN SAAT KAÇTA? 

KPSS Önlisans sınavı 2 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. KPSS Lisans sınavında ortaya atılan kopya iddialarının ardından soruşturma başlatılırken çıkacak olan karar neticesinde sınavların ileri bir tarihe ertelenip ertelenmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmış değil.

DEVA Partisi''nden KPSS için suç duyurusu - Son dakika haberleri – Sözcü

KPSS ÖNLİSANS BAŞVURUSU NEREDEN VE NASIL YAPILIR? 

KPSS Önlisans başvuruları 3-15 Ağustos tarihleri arasında ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden alınacak. Adaylar başvuru işlemlerini aynı zamanda ÖSYM büroları aracılığı ile de yapabilecek. KPSS Önlisans sınavına başvuracak olan adaylar 130 TL başvuru ücreti ödeyecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar