Survivor'da beklenmedik ayrılık! Hangi yarışmacı adaya veda etti

Survivor'da beklenmedik ayrılık! Hangi yarışmacı adaya veda etti
Survivor'da bu hafta, kadın yarışmacılardan birinin adaya veda edeceği heyecan dolu bir bölüm yaşandı. Eleme düellosuna kalan isimler Aleyna, Berna, Aysu ve Merve idi. Bu dört yarışmacı arasından biri sonunda adaya veda etti. Eleme öncesinde yarışmacılar arasında bir ödül oyunu gerçekleştirildi. Survivor’da kimin elendiği merak konusu oldu.

Survivor'da mücadele tüm hızıyla sürüyor. Yeni bölümde, eleme düellosu öncesinde yarışmacılar kahvaltı ödülü için sıkı bir rekabete girdiler.

6605b67212356f22c979a432.webp

İlk 8'e ulaşan takım ödülü kazandı. Kadınlar arasında gerçekleştirilen bu haftanın eleme düellosunda ise Aleyna, Aysu, Berna ve Merve'nin adı geçiyordu. Sonuç olarak, ödül oyununu kazanan takım mavi takım oldu.

6605b67312356f22c979a436.webp

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da kimin elendiği ise merakla bekleniyordu. Bu haftanın ilk eleme adayı Aleyna, ikinci aday Aysu, üçüncü aday Berna ve dördüncü aday ise Merve idi. Bugünkü bölümde, 4 yarışmacı da rekabet etmek için bir araya geldi. İlk turda Aleyna ve Berna, Aysu ve Merve arasında mücadele yaşandı. Eleme düellosunun sonunda ise Aleyna ve Aysu kaldı. Ve sonuç olarak, Survivor'da elenen isim Aysu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar