Çocuklar Duymasın’ın yıldızı Hayal Garip'e eski sevgilisi kabusu yaşattı! Dayak, iftira....

Çocuklar Duymasın’ın yıldızı Hayal Garip'e eski sevgilisi kabusu yaşattı!  Dayak, iftira....
"Çocuklar Duymasın" dizisinin unutulmaz karakterlerinden Duygu'yu canlandıran oyuncu Hayal Garip, sosyal medya hesabından sevgilisi Serkan K.'dan şiddet gördüğünü açıkladı.

Çocuklar Duymasın'ın izleyicileri tarafından yakından tanınan ve sevilen oyuncu Hayal Garip'in, Ayşecan Tatari'nin canlandırdığı Duygu karakterinin yetişkin versiyonunu canlandırması, uzun süre ekranda yer almasını sağlamıştı.

sl1dvnggh0gdaws2kcss0q.webp

2010 yılında Murat Kahraman Özalp ile evlenen Garip'in bu evliliğinden iki kızı dünyaya gelmişti, ancak çift 2021 yılında boşanmıştı. Ekranlardan uzak kalan Hayal Garip, geçtiğimiz yıl Serkan K. ile bir ilişkiye başladı, ancak ilişkisinin şiddetle sonuçlandığını ve dava açtığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bugün duruşması olduğunu belirten Garip, "Geçtiğimiz sene Serkan K. ile birliktelik yaşadım. Sizlerin şahit olduğu üç kız çocuğuyla mutlu bir fotoğraf verdiğimizdi... Fakat gerçek olan, benim bu ilişki içerisinde duygusal ve fiziksel şiddete maruz kaldığım" şeklinde konuştu.

tt.jpg

ssfcwik370whtrwd2dbkbq.webp

Şiddetin aniden gelmediğini, önce güven ve şefkat gösterildiğini, ancak sonra şiddetin başladığını ifade eden Garip, bu döngüden kurtulmanın zorluğundan bahsetti. Ayrıca, çocuklarına ve kendisine destek olan yakınlarına teşekkür etti. Sözlerini, davasının öncesinde mücadelesini paylaşma nedenini açıklayarak tamamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar