Dilan Polat ve Nez Demir'in davasında karar çıktı! Duruşma boyunca gözyaşı döktüler

Dilan Polat ve Nez Demir'in davasında karar çıktı!  Duruşma boyunca gözyaşı döktüler
Kara para ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklu olan Dilan Polat ile eski arkadaşı ve iş ortağı Nez Demir arasındaki hakaret davası görüldü. Dilan Polat'ın şikayetini geri çekmesiyle dava düştü. Nez Demir ve Dilan Polat, duruşma boyunca ağladı.

Dilan Polat ve Nez Demir'in duruşması sadece 15 dakika sürdü ve boyunca her iki taraf da gözyaşı döktü.

Kara para ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklu olan Dilan Polat ile eski arkadaşı ve iş ortağı Nez Demir arasındaki hakaret davası görüldü. Dilan Polat'ın şikayetini geri çekmesiyle dava düştü. Nez Demir ve Dilan Polat, duruşma boyunca ağladı

Nez Demir'in, Dilan Polat'a hakaret içeren mesajlar gönderdiği iddiasıyla başlayan soruşturma sonucunda, Nez Demir hakkında 3 ay ile 2 yıl 9 ay arasında değişen bir hapis cezası talebiyle iddianame hazırlandı. Mahkemede Dilan Polat'ın şikayetini geri çekme kararı, davanın düşmesine neden oldu.

785-6gwvcuwxpp9quz-puw.webp

DİLAN POLAT ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Duruşma esnasında her iki tarafın avukatları da hazır bulundu. Nez Demir savunmasında, mesaj attığını ancak bunun tehdit içermediğini, uzun zamandır devam eden kavgalarının bir parçası olduğunu belirtti.

Dilan Polat ise, duruşmada söz alarak, "Şikayetimden vazgeçmek istiyorum. Avukatlarım huzurdadır, ben hür irademle şikâyetimden vazgeçiyorum" dedi.

İKİ KÜS ARKADAŞ DURUŞMA BOYUNCA GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Mahkeme, Dilan Polat'ın şikayetini geri çekmesi üzerine davayı düşürme kararı aldı. Ancak, duruşma boyunca her iki tarafın da duygusal olduğu ve gözyaşı döktüğü belirtildi.

iof5mrfmy0cephiqe3u2fw.webp

ulb19p41ze2sy4aywfwhxg.webp

t-wavboauu6tnwdqzo-q9q.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar