Yeniden Refah'ta Cumhur İttifakı krizi Erbakan'ın sağ kolu AKP'ye oy istedi

Yeniden Refah'ta Cumhur İttifakı krizi Erbakan'ın sağ kolu AKP'ye oy istedi
Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu yerel seçimlere sayılı günler kala sürpriz bir isme destek istedi.

Herkesin heyecanla beklediği yerel seçime 2 gün kaldı. Partilerin büyükşehir belediye başkan adayları il il düzenledikleri mitinglerde şehirleri için vaatleri sıraladı, oy istedi.

Heyecanın doruğa ulaştığı seçim maratonunda sona gelinmişken Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu’ndan dikkat çeken bir yazılı açıklama geldi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Yalova'da | Yeniden Refah Partisi

Mollaismailoğlu “Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı'nda yer almak, Milli Görüş'ün geleceği için hayati öneme sahiptir” diyerek Cumhur İttifakı'na destek verilmesi için çağrı yaptı.

AYNI COŞKUYLA | Yeniden Refah Partisi

“CUMHUR İTTİFAKI'NA DESTEK VERMEMİZ GEREK”

Partilerinin ilk seçime Cumhur İttifakı ile girdiğini hatırlatan Mollaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şöyle seslendi:

Parti olarak bizler, yedili masa denilen bu yapının Türkiye'de iktidar olmaması, buna vesile olmamak için Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girme kararı aldık. Türkiye'nin yeniden 28 Şubat sürecine dönmemesi için inanç özgürlüğü alanındaki kazanımların kaybedilmemesi için Türkiye'nin yedi başlı bir yönetimin kaosuna, karmaşasına sürüklenmemesi için, Ayasofya'nın yeniden müze haline getirilmemesi için LGBT'nin önünün açılmaması için... Destekçisi FETÖ olan, LGBT örgütleri olan bu yapıdan ülkeye hayır gelmesi mümkün değil. Bu felakete yol vermemek için Cumhur İttifakı'na destek vermemiz gerekiyor.

Yeniden Refah Partisi Kurucu Üyesi Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı'na destek | Independent Türkçe

“İKİNCİ BİR SAADET PARTİSİNİN KAZANDIRILMASI KAÇINILMAZ”

Genel başkanlarının etrafındaki küçük azınlığın partilerini doğru çizgiden çıkarttığını ifade eden Mollaismailoğlu “Bu yanlıştan vazgeçilerek Cumhur İttifakı'nın desteklendiği açıklanmalıdır. Yoksa bir, iki kişinin ihtirası yüzünden Türkiye siyasetine ikinci bir Saadet Partisinin kazandırılması kaçınılmazdır” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar