Altın tozuyla kahve içen Dilan Polat’ın tahtına en yakını oturdu! Aklınızın ucundan bile geçmez

Altın tozuyla kahve içen Dilan Polat’ın tahtına en yakını oturdu!  Aklınızın ucundan bile geçmez
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti yaklaşık 6 aydır cezaevinde bulunuyor. Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat’ın 1 TL'lik ürün satması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kara para aklama ve çeşitli suçlamalarla yaklaşık altı aydır cezaevinde bulunan fenomen Dilan Polat'ın ailesi, bu süreçte geçimlerini sağlamak için çeşitli yöntemlere başvuruyor. Dilan Polat, eşi ve ailesi, çeşitli suçlamalarla yargılanıyor olmaları sebebiyle dikkatleri üzerlerine çekmişti.

66052243582b0621-w1200xh1475.webp

Fenomenin lüks yaşam tarzı ve sosyal medyada paylaştığı gönderiler nedeniyle savcılık soruşturma başlatmış, bu süreçte ailenin işleri gün yüzüne çıkmıştı. Kara para aklama, vergi kaçırma ve silahlı suç örgütü kurma gibi suçlamalarla yargılanan Polat ve Doğu Ailesi'nin altı aydır cezaevinde oldukları biliniyor.

6605207752f1e117.webp

Bu süreçte, Engin Polat'ın annesi Şükran Polat da gelini ve kız kardeşiyle birlikte ürün satışlarına devam ediyor. Geçimlerini sürdürmek için aktif bir şekilde sosyal medyada ürün tanıtan Şükran Polat'ın, 1 TL'lik ürün satışı sosyal medyanın gündemine oturdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar