Serdar Ortaç ayakta durmakta zorlandı! Sevenlerini üzen anlar...

Serdar Ortaç ayakta durmakta zorlandı! Sevenlerini üzen anlar...
Şarkıcı Serdar Ortaç son konserinde yine ayakta durmakta zorlandı. Şarkıları canlı söyleyemeyen Ortaç, dansçılarının desteği ile kısa sürede ayakta durmaya çalıştı ancak oturarak konserine devam etti.

Şarkıcı Serdar Ortaç’ın sosyal medyada paylaşılan videosundaki hali ile sevenlerini korkuttu. Uzun süredir sahneye dansçılarının desteği ile çıkan Serdar Ortaç, sahnede dansçıların ellerini tutarak ve genellikle oturarak şarkı söylüyor.

Kapadokya’da sahne alan Serdar Ortaç, şarkılarını zor söylerken ayakta durmakta da güçlük çekti. Dansçılarının elini tutarak destek almaya çalışan şarkıcı şarkılarını da canlı olarak söyleyemedi.

Konserine oturarak devam eden şarkıcı uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele ediyor.
Kullandığı ilaçlarla birlikte alkol alarak sosyal medyada yayınlar da açan Serdar Ortaç sıklıkla borçlarından ve kötü alışkanlıklarından da yakınıyor.

Takipçileri ile yaptığı yayınlarda kimi zaman küfürlü bir dilde kullanan Ortaç, hastalığı nedeniyle çoğu zaman tekerlekli sandalye ile hareket edebiliyor. Ortaç’ın bu hali sevenlerini üzerken sosyal medyada artık sahnelerde yer almaması gerektiği yönünde de yorumlar yapılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar