Survivor bitti! Yiğit Poyraz soluğu bakın nerede aldı... Öpmelere doyamadı

Survivor bitti! Yiğit Poyraz soluğu bakın nerede aldı... Öpmelere doyamadı
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Negis Kumbasar’ın kızı Yasmin Erbil, Survivor yarışmacılarından biri olan Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz hafta elenen Poyraz, soluğu sevgilisi Yasmi’in yanında aldı.

Survivor All Star’da yaptıklarıyla adından oldukça söz ettiren Yiğit Poyraz, uzun bir süredir ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’e ilişki yaşıyordu.

Birlikte tatile çıkan ikili romantik anlarını kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. Yasmin Erbil sevgilisini öptüğü anları takipçileriyle paylaştı.

18286300-728xauto.webp

Yiğit Poyraz’ın yarışamadan ayrılmasıyla ikili buluştu. Birlikte özlem girmek için çift tatil planı yaptılar. Kumsalda romantik anlar yaşayan çift, özellikle Yasmin'in sevgilisini öpmekten keyif aldığı anları paylaşarak takipçileriyle paylaştı.

YASMİN ERBİL KİMDİR

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in, ikinci evliliğini ünlü oyuncu Nergis Kumbasar ile yaptığı dönemde, 2 Aralık 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Yasmin Erbil, ailenin küçük kızı olarak biliniyor. Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar, Yasmin Erbil'in doğumundan bir yıl sonra, yani 1996 yılında yollarını ayırma kararı aldılar.

uu.jpg

Yasmin Erbil, eğitimine Saint Benoit Fransız Kız Lisesi'nde devam etti. Ayrıca Mehmet Ali Erbil'in ilk evliliğinden olan 13 yaş büyük ablası Sezin Erbil ve Mehmet Ali Erbil'in son evliliğinden dünyaya gelen 11 yaş küçük erkek kardeşi Ali Sadi ile birlikte büyüdü.

Anne ve babasının izinden giderek reklam yüzü ve oyunculuk kariyeri yolunda ilerleyen Yasmin Erbil, kendi yolunda başarıyla ilerlemeye devam ediyor.

juj.jpg

YARIŞMADAN NASIL AYRILDI

Survivor'dan elendiği hafta, Yiğit Poyraz duygularını şu sözlerle ifade etmişti:

"Ne diyeceğimi bilemiyorum, beynim yerinde değil şu anda. Olan biteni algılamakta zorlanıyorum. Hakan'ı ve Sercan'ı tebrik ediyorum. Sercan gerçekten beni etkiledi, bu durumun sorumlusu odur. Zaten zihinsel olarak iyi değildim ve bu durum Sercan ile aramızdaki rekabeti de etkiledi” ifadelerini kullanmıştı.

ooo.jpg

o.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar