İş yerinin kurşunlanmasıyla sarsılmıştı! Ünlü fenomen Banu Parlak'a şimdi de haciz şoku

İş yerinin kurşunlanmasıyla sarsılmıştı!  Ünlü fenomen Banu Parlak'a şimdi de haciz şoku
Ünlü sosyal medya fenomeni Banu Parlak, cezaevinde bulunan Dilan Polat ile olan söylemleriyle gündeme gelmesinin ardından Parlak iş yerinin kurşunlanmasıyla sarsılmıştı. Ünlü isim şimdide haciz şoku yaşadı. İşte tüm ayrıntılar...

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak, Emrullah Erdinç’in haberine göre, Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezine 1,5 milyon liralık borç nedeniyle haciz geldi.

655e5d1b86b2471df023c761.webp

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi olarak tanınan Banu Parlak, son dönemde yaşadığı tartışmalarla sık sık gündeme geliyordu.

dd.jpg

Ünlü fenomen iş yerinin kurşunlanmasının ardından Dilan Polat ailesine karşı dava açmıştı. Parlak şimdide haciz şokuyla sarsıldı.

640xauto.webp

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın 1,5 milyon liralık borç nedeniyle güzellik merkezi kapatılmış ve içindeki malzemelere el konulmuş. Banu Parlak'ın kendi üzerine olan güzellik merkezlerini kapattığı öğrenildi.

cteprmo-iu6kxtl7wmodpq.webp

NE OLMUŞTU

Sosyal medyada lüks yaşantısıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat, kara para aklama iddialarıyla tutuklanmıştı. Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezini Engin Polat'ın babası Sezgin Polat, Kurşunlatmasıyla azmettiricilik suçundan tutuklanmıştı.

Banu Parlak'ın iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili ifadelerinin alınması için Küçükçekmece Adliyesi'ne çağrıldı. Olayla ilgili olarak Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat, silahlı saldırıya azmettirme suçundan tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüpheliler, bu soruşturma kapsamında da tutuklanmışlardı.

banu-parlaktan-dilan-polat-aciklamasi.webp

Banu Parlak’ın 1 Ekim’de Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda bulunan güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıda Dilan Polat ve Engin Polat'ı suçlamıştı.

Dilan Polat-Engin Polat çiftine ve Sezgin Polat’a, Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklama kararı verilmişti.

engin-polatin-babasi-sezgin-polat-kimdir-dilan-polatin-kayin-pederi-sezgin-polat-tutuklandi-mi.webp

Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat hakkında "Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit" ve "Mala zarar verme" suçlarından toplamda ayrı ayrı 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

1696165207511-gfhfghgfhghffhggfhghf.jpg

SUKİKAST KARŞILIĞI BAYİLİK TEKLİF ETMİŞTİ

Soruşturma kapsamında tanık olarak dinlenen Halil İbrahim Kalkan, Sezgin Polat'ın, Banu Parlak'ı vurması karşılığında kendisine Dilan Polat Güzellik Merkezi Bayiliği teklifi yapıldığını söylemişti. Sezgin Polat, Banu Parlak'ı vurması karşılığında 2 Milyon TL değerinde bayiliği vereceğini teklif etmiş.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar