Ünlü oyuncu Rabia Soytürk aşkını ilan etti! Bakın kiminle berabermiş...

Ünlü oyuncu Rabia Soytürk aşkını ilan etti! Bakın kiminle berabermiş...
Ünlü oyuncu Rabia Soytürk, özel hayatıyla ilgileri üzerine çekmeyi başardı. Sevgilisiyle birlikte tatile çıkan Rabia Soytürk, aşk dolu karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Rabia Soytürk'ün sevgilisi, bakın kiminle birlikteymiş...

Duy Beni dizisinde canlandırdığı Ekim karakteriyle tanınan ve büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu Rabia Soytürk, son olarak Veda Mektubu dizisinde ekranlara gelmişti. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Soytürk, sık sık paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

661ba57b71c76995-w1200xh1691.webp

Bu sefer özel hayatıyla gündeme gelen ünlü oyuncu, Mimar Samet Vuruşan ile olan aşkını ilan etti. Bali'ye romantik bir tatil yapmak için giden çift, tatil anılarını sosyal medyada paylaştı. Samet Vuruşan'ın hesabından yapılan paylaşımlar, kısa sürede geniş yankı uyandırdı. İşte Rabia Soytürk ve sevgilisi Samet Vuruşan'ın birlikte geçirdikleri tatilden romantik kareler...

661ba57b82aed445-w1200xh1618.webp

661ba57bbf949717-w1200xh1614.webp

SAMET VURUŞAN KİMDİR?

Samet Vuruşan, 1994 yılında Kayseri'de dünyaya geldi. Mimarlık tutkusunu ilkokul yıllarında keşfeden Vuruşan, lise yıllarında çizim yapmaya başladı ve bu alana olan ilgisini giderek artırdı. Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden üç yılda üstün başarıyla mezun olan Vuruşan, mezuniyet sonrası teorik bilgilerini pratiğe dökmek için saha projelerinde yer aldı. Birçok restoran ve otel projesinde çalıştıktan sonra 2017 yılında kendi mimarlık ofisini kurdu ve Acarkent'te hizmet vermeye başladı. Kendine özgü çizimleri ve estetik anlayışıyla dikkat çeken başarılı mimar, zamanla tecrübesini artırarak birçok ünlü isim ve kurumsal markalarla çalışma fırsatı buldu. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca gibi isimlerle işbirliği yaparak adını duyurdu. Projeleri sadece Türkiye ile sınırlı kalmayan Vuruşan, Gine'de ödüllü iki cami projesine imza attı ve Avrupa'da lüks konut ve restoran projelerinde yer aldı.

661ba57bc0031297-w1200xh1631.webp

Eğitimine de devam eden Samet Vuruşan, önce Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce eğitimi aldı ve ardından Haliç Üniversitesi'nde yüksek lisansını iç mimarlık üzerine tamamladı. Mimari alandaki çok yönlülüğü ve özgün çizimleriyle sektöre yeni bir soluk getiren Vuruşan, şu anda kendi tasarımlarıyla yeni bir koleksiyon oluşturuyor. Sanat, mobilya ve mimariyi bir araya getirmeyi hedeflediği bu koleksiyon, şimdiden merakla bekleniyor.

Celebrity Etiler gibi önemli projelerde de yer alan Vuruşan, ince detaylar ve özgün tasarımlarıyla büyük beğeni topladı. Tasarımlarında pratik ve hızlı çözümler üreten mimar, projelerindeki modern çizgisiyle dikkat çekiyor ve disiplinden ödün vermiyor. Ayrıca, yurt dışı fuarlarında ve tasarımlarında Türkiye'yi ve kendisini başarıyla temsil etmeyi hedefliyor.

u.jpg

Samet Vuruşan, iş disiplini ve dürüstlüğüyle tanınan bir profesyonel olarak, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor. Çalıştığı müşterilerle uzun vadeli ilişkiler kurarak, projelerin her aşamasında başarıyla ilerliyor. Ayrıca, televizyon dünyasında da sanat yönetmenliği gibi önemli görevler üstlenerek, sanatsal kimliğini de ortaya koyuyor.

uu-001.jpg

Gelecekte de önemli projelere imza atmayı hedefleyen Samet Vuruşan, ekip çalışmasını önemseyen, pozitif enerjisiyle çevresine ilham veren bir mimar olarak tanınıyor ve çalışmalarına devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar