Fatih Altaylı seçimlerde kime oy vereceğini açıkladı: Favori 4 adayını ise tek tek sıraladı

Fatih Altaylı seçimlerde kime oy vereceğini açıkladı: Favori 4 adayını ise tek tek sıraladı
Gazeteci Fatih Altaylı, yarınki yapılacak olan yerel seçimlerde oyunu kullanacağı İBB başkan adayını açıkladı. Altaylı ayrıca, favori 4 adayını da duyurdu.

Türkiye, yarın yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına giderken, tanınmış isimler de tercihlerini açıklamaya devam ediyor.

Son olarak gazeteci Fatih Altaylı da tercihini duyurdu ve oyunu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yana kullanacağını belirtti. Altaylı, "Bütün Türkiye’yi, tam yetki ile bir kişiye vermenin sakıncalarını gördük" diyerek, "Ben her türlü yetkinin bir kişide olmasını hiç doğru bulmam" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

FAVORİ ADAYLARINI SIRALADI

Altaylı, kaleme aldığı yazıda favori adaylarını da sıralayarak şu ifadeleri kullandı:

"İçlerinde en beğendiklerimi sıralamak isterim. 1 numaraya koyacağım isim CHP’nin İstanbul Eyüp Belediye Başkan adayı Mithat Bülent Özmen oldu. İkinci favorim CHP Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat. Üçüncü favori adayım ise CHP Üsküdar adayı Sinem Dedetaş. Dördüncü favori adayım ise CHP Şişli adayı Resul Emrah Şahan. O da İstanbul Planlama Ajansı’nın başından Şişli adayı olmak için ayrıldı. Çok etkileyici bir aday. CHP bu kez İstanbul’da bazı yerlerde çok iyi bir kadro sahaya sürmüş, net."

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar