Eski sağ kolu Murat İde Akşener'i topa tuttu: Sert sözlerle eleştirdi

Eski sağ kolu Murat İde Akşener'i topa tuttu: Sert sözlerle eleştirdi
İYİ Parti lideri Meral Akşener’in eski basın Murat İde canlı yayında Akşener’in “Dürüst olduğuna inanıp seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin birer hırsız olduğunu anladık” sözlerini eleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in eski basın müşaviri Murat İde, gazeteci Cem Küçük ile birlikte hazırlayıp sunduğu Medya Kritik programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl kasım ayında partisi tarafından görevine son verilen İde, eski Genel Başkanı Akşener’in Nevşehir’deki “Dürüst olduğuna inanıp seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin birer hırsız olduğunu anladık” sözlerine çok sert sözlerle yüklendi.

İYİ Parti’nin seçim yenilgisini ve kurultaya gitme kararını değerlendiren İde, Akşener’in CHP’li belediye başkanlarını hedef alan sözleri için şunları söyledi: “5 yıldır ben yanı başındayım, her yere beraber gittik. Mansur Bey ile gittik, son seçimde Ekrem Bey ile gittik. 5 yıldır yazdığımız çizdiğimiz konuştuğumuz her şeyde bu iki belediye başkanının ne kadar kıymetli ve dürüst insanlar olduğunu anlattık. Akşener, biraz önce Tayyip Bey’i de eleştirdi ama eleştirdi, eksikliklere işaret etti ama çamur atmadı. Belediye başkanlarına ise hırsız dedi. 5 yıl ne kadar kıymetli, dürüst olduklarına anlattığınız belediye başkanlarına bugün 'hırsız' diyorsanız millet de size 'Bu hırsızlığa niye ortak oldun!' diye sorar”

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Rasim Arı’nın başkan seçilmesi sonrası gittiği Nevşehir’de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Akşener, konuşmasında “Bugün benim Türkiye’nin geleceğine ve sonrasına yönelik umudum arttı. Yani ne demek istiyorum? Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna kefalet koyup, seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımızda, çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil. Mesela ben çok üzgünüm” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar