Bayram namazından yaka paça çıkarılmıştı! Örümcek Adam imamla olan konuşmasının perde arkasını anlattı

Bayram namazından yaka paça çıkarılmıştı! Örümcek Adam imamla olan konuşmasının perde arkasını anlattı
Bayram namazına Örümcek Adam maskesiyle giden Ayaz Koç, yaka paça camiden çıkarılmıştı. Koç, imamla olan konuşmasını ilk kez anlattı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerini dolaşarak özellikle deprem bölgelerindeki çocukları eğlendirmeye çalışan 28 yaşındaki Ayaz Koç, ülkenin konuştuğu görüntülerin perde arkasını anlattı. Namaz öncesinde imamla konuştuğunu ve onay aldığını belirten Koç, yaşadıklarını anlattı.

hjhuj.jpg

CEMAAT TEDİRGİN OLDU

Herkese merhaba, ben Ayaz Koç. İnsanlar beni deprem bölgelerinde tanıdı. Gönüllü olarak deprem bölgelerine gittim, çocukları eğlendirdim, çocuklarla ilgilendim. 5 bölgede kaldım 50 gün boyunca. Ramazan Bayramı, bayram namazına gidiyorum elimi yüzümü yıkadıktan sonra. Halk güzel tepkiler veriyordu. Namazın ikinci rekatında hoca vaaz verirken Hocaya bakarken birden böyle polisler geldi. Beni böyle yere yatırdılar. Ters kelepçe yaptılar. Ayağıma bastılar. Buralarımı (boğazını gösteriyor) filan sıktılar yani tartakladılar. Ayağım zaten şöyle göstereyim şu an şu durumda (alçıdaki ayağını gösteriyor.) Yürüyemiyorum hedeflerimden biraz azaldı yani basamıyorum üstüne.

lol.jpg

"İNSANLARA BELKİ MORAL VERİRİM DEMİŞTİ”

Ben gerçekten hayallerini yapan gencim. Böyle bir olay yaşamak istemiyordum. İnsanlara belki moral veririm mutlu ederim dedim ama İskenderun Hatay'da saat 7.15 sıralarında bu olayı yaşadım. Şu an ayağım çok ağrıyor, ağrı içinde. Hayallerimden asla vazgeçmeyeceğim. Bunu tüm Türkiye duysun ve öğrensin. Beni görenler var zaten onlara da teşekkür ederim. Destekliyorlar yanıma geliyorlar.

640xauto-001.webp

“İMAM BANA, İNSANLARI RAHATSIZ ETMEDEN FOTOĞRAFINI VE VİDEO ÇEKEBİLİRSİN DEDİ

Örümcek adam kostümüyle namaz kılmak için imamdan izin aldığını iddia eden Ayaz Koç, “Bayram sabahı kalktım, yüzümü yıkadım ve örümcek adam kostümümü giyip camiye gittim. Beni orada görenler fotoğraf ve video çektiler. Caminin içinde beni tanıyan çok kişi vardı. Caminin içine girmeden imam beni gördü. İmama yüzümü gösterdim ve 'Tamam' dedi.

yu.jpg

İmam bana, 'İnsanları rahatsız etmeden fotoğraf ve video çekebilirsin' dedi. Vaaz sırasında beni çektiler, dışarı çıkardılar. Şuralarımda izler de var. Kimliğime baktılar. Adli sicil kaydım temizdi. Sonra hastaneye götürdüler. Böyle bir talihsiz olay yaşadım” ifadelerini kullandı.

6616c121b84122d2b91dda48.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar