Erdoğan-Özel görüşmesinin detayları ortaya çıktı: Tüm Türkiye bunu konuşuyor

Erdoğan-Özel görüşmesinin detayları ortaya çıktı: Tüm Türkiye bunu konuşuyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan arasında 95 dakika boyunca süren görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı. İşte detaylar...

CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Erdoğan-Özel görüşmesinin son derece olumlu bir havada geçerken, tüm gündemlerin detaylı olarak ele alındığını belirtildi.

ÖZEL, GÖRÜŞMEDEN ‘İYİMSER’ AYRILDI

Kaynaklar, görüşmenin CHP açısından ‘verimli olarak nitelendirilebileceğini’ ve Genel Başkan Özel’in görüşmeden ‘vatandaşın sorunlarının çözümü konusunda mesafe alınabileceğiyle alakalı iyimser ayrıldığını’ söyledi.

Aynı kaynaklar, Özel’in randevunun AKP Genel Merkezi’nde verilmiş olmasından memnuniyet duyduğunu ilettiğini, bu konuda Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın emeklerine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ev sahipliğine teşekkür ettiğini belirtildi.

ÖZEL, OTURMA DÜZENİNİ DOĞRU BULMADI

Ancak Özel’in, oturma düzenini doğru bulmadığını, bunun telafisine ihtiyaç olduğunu ilettiğini ifade eden kaynaklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunun üzerine Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’a dönerek, en kısa sürede CHP Genel Merkezi'ne ziyaret gerektiğini söylediğini aktardı. Özel’in de bunun üzerine, CHP'ye yapılacak ziyaretten memnuniyet duyacaklarını kaydettiği ifade edildi.

ERDOĞAN’A MESİR MACUNU HEDİYE ETTİ

Özel, Erdoğan’a Paşabahçe’nin “Gururla” serisinden “Cumhuriyet Ateşi” adlı bir objeyi hediye etti. “Cumhuriyet Ateşi”, Mustafa Kemal Atatürk’ün genç Cumhuriyet’in Avrupa’ya gönderdiği öğrencilerden Sadi Irmak’a söylediği “Sizi birer kıvılcım olarak gönderiyoruz, gür alevler halinde geri dönmelisiniz” sözünden ilhamla yapılmış bir eser olarak anılıyor. Özel, ayrıca yanında Manisa’daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nden aldığı bir mesir macunu hediye etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar