Diyarbakır'da kar maskeli dehşet! Kahvehaneyi otomatik silahla basan şahıslarla ilgili valilikten açıklama geldi

Diyarbakır'da kar maskeli dehşet!  Kahvehaneyi otomatik silahla basan şahıslarla ilgili valilikten açıklama geldi
Diyarbakır'da dün akşam yaşanan kar maskeli dehşet dolu olay, kahvehaneyi silahla basan şahısların saldırı anlarının kameraya yansımasıyla gündem olmuştu. Olayla ilgili Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada terörle herhangi bir ilginin olmadığı belirtildi.

Şeyh Şamil Mahallesi'nde meydana gelen olayda, yüzlerini kar maskeleriyle kapatan 2 şüpheli, iddiaya göre gündüz saatlerinde tartıştıkları kişilere ait kahvehaneye motosikletle gelip tüfek ve tabancalarla havaya ateş açtılar.

640xauto-003.webp

Olay anı, çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri olay yerine gelerek kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattılar. Ancak valilikten yapılan açıklamaya göre, olayın terörle ilgisi olmadığı, kişiler arasındaki bir tartışmadan kaynaklandığı belirtildi.

olo.jpg

Diyarbakır Valiliği'nin açıklamasında, bazı basın organlarında yer alan haberlerin aksine, olayın tamamen asayişle ilgili olduğu vurgulandı. Valilik, "Terörle bir ilgisi olmayıp tamamen kişiler arasındaki tartışmadan kaynaklı bir asayiş olayıdır." ifadesine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar