Avcılar'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı düzenlendi

Avcılar'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı düzenlendi
İstanbul'un Avcılar ilçesinde gece saatlerinde kimlik kontrolü yapan bir mahalle bekçisi, silahlı saldırıya maruz kaldı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelilerin, çok sayıda suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Korkunç olay, Ambarlı Sahili'nde saat 04.00 sularında gerçekleşti. İddiaya göre, mahalle bekçileri kimlik kontrolü yapmak için durdurdukları 2 kişiden kimlik bilgilerini talep etti. Ancak şüpheliler, bekçilerin kimlik kontrolü yapmasına izin vermedi ve aralarında bir tartışma başladı. Tartışmanın hızla kavgaya dönüşmesi üzerine, Emirhan B. (20) adlı şüpheli, yanında bulundurduğu silahıyla bekçilere ateş açtı. Bu saldırı sonucunda, bekçi Barış K. bacağından ve kasığından yaralandı.

suphelilerin-cok-sayida-suc-kaydi-var-istanbul-avcilarda-kimlik-kontrolu-yapan-bekciye-silahli-saldiri-duzenlendi-bsea.webp

Olayın ardından sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı bekçi hastaneye kaldırıldı. Emirhan B. ile birlikte diğer şüpheli de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yapılan araştırmada, Emirhan B.'nin daha önce gasp ve kasten yaralama gibi çeşitli suçlardan 8 kaydının olduğu belirlendi. Diğer şüphelinin ise toplamda 50 suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Gözaltındaki şüphelilerin polis merkezindeki işlemleri sürüyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar