Masaj keyfi pahalıya patladı: Soluğu karakolda aldı! 40 bin lirası buhar oldu

Masaj keyfi pahalıya patladı: Soluğu karakolda aldı! 40 bin lirası buhar oldu
İstanbul'da masaj için giden Erdoğan C., terapi sırasında soyunma odasındaki dolaba kilitlediği 40 bin lirasının çalındığını fark etti. Olayın ardından mağdur vatandaş, durumu polise bildirdi. Yapılan araştırmada, hırsızlık suçunun Oğuzhan E. tarafından işlendiği belirlendi.

İstanbul Şişli'deki bir masaj salonuna rahatlamak için giden Erdoğan C., soyunma odasındaki dolaba kilitlediği 40 bin lirasının çalınmasıyla gerilim yaşadı.

Olay, birkaç ay önce meydana geldi. Erdoğan C., masaj için gittiği salonun soyunma odasındaki dolaba eşyalarını ve 40 bin lirasını koyarak anahtarı da yanına aldı. Masajın ardından dolaba döndüğünde parasının yerinde olmadığını fark etti. Durumu bildirdiği salon sahibi Ömer S., soyunma odasında başka bir müşterinin daha olduğunu belirtince, Erdoğan C. karakola giderek salon sahibi ve diğer müşteri Oğuzhan E.'den şikayetçi oldu.

fg.webp

Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre, Oğuzhan E. ifadesinde suçlamaları reddederek olay tarihinde İstanbul'da olmadığını ve söz konusu masaj salonuna hiç gitmediğini iddia etti.

h.webp

TELEFON SİNYALİNDEN BULUNDU

Oğuzhan E'nin telefonuna ait HTS raporu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında incelendi. Raporda, olay tarih ve saatinde Oğuzhan E'nin masaj salonunda bulunduğu tespit edildi. Şüphelinin ifadesinin suçtan kaçmaya yönelik olduğu ve hırsızlık suçunu işlediğine dair kayıtlar bulunuyor. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davada, Oğuzhan E. hakkında "Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık" suçundan 10 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar