Tartıştığı kadını boğazından bıçaklayıp öldürdü!

Tartıştığı kadını boğazından bıçaklayıp öldürdü!
Ankara'da bir şahıs sokakta tartışma yaşadığı kadını bıçakla boğazını keserek öldürdü. Araya girmeye çalışan bir başka kadını da yaraladı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, S.K. isimli şüpheli, sokakta tartıştığı Edanur K.'yı bıçaklayarak öldürdü.

BİR KİŞİYİ ÖLDÜRÜP DİĞERİNİ YARALADI

Olaya araya girmeye çalışan Nur G. ise yaralandı. S.K. olay yerinden kaçarken, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

TARTIŞMANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Akşam saatlerinde yaşanan olayda, bilinmeyen bir nedenle S.K. ile Edanur K. arasında sokak ortasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle birlikte S.K., bıçakla Edanur K.'ya saldırdı. Boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Edanur K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araya girmeye çalışan Nur G. ise bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan Nur G.'nin tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Olayın ardından kaçan S.K., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin yakalanmasıyla birlikte soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar