Armağan Çağlayan çileden çıktı! Artan zeytinyağı fiyatlarına tepki gösterdi

Armağan Çağlayan çileden çıktı! Artan zeytinyağı fiyatlarına tepki gösterdi
Günümüzde sık sık dikkat çeken isimlerden biri olan Armağan Çağlayan, artan hayat pahalılığına yönelik tepkisini bir kez daha dile getirdi. Çağlayan, zeytinyağı fiyatlarına isyan etti.

Son dönemde sıklıkla gündemde olan Çağlayan, sosyal medya hesapları üzerinden hayat pahalılığına karşı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Daha önce hesaplarını paylaşarak dikkat çeken Çağlayan, bu sefer zeytinyağı fiyatlarındaki artışa isyan etti.

Sosyal medya platformunda yayınladığı mesajında, "5 litre zeytinyağı 2 bin 500 TL. Tweet bitti." ifadelerini kullanan Çağlayan, fiyatların artışına dikkat çekti.

tt.jpg

Ünlü ismin bu paylaşımı kısa sürede geniş bir ilgi gördü ve pek çok yorum ve beğeni aldı.

Çağlayan'ın daha önce yaptığı bir açıklamada ise, "1 kg Barbun balığına 500 TL verdim. Ama kabahat bende tabii, ayıklamadan önce kilosu kaç lira diye sormadım. Ama 1 kg balık kaç lira olabilir ki? Hem de Ayvalık'ya. Balıklar ayıklanınca almaya gittiğimde satıcı 500 TL deyince, 'Bırak dalga geçmeyi' dedim... Ama dalga geçmiyormuş..." şeklinde konuşmuştu.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KİMDİR?

Armağan Çağlayan'ın çocukluk ve gençlik yılları Hereke'de geçti. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladıktan sonra yüksek lisansını da aynı üniversitenin Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde gerçekleştirdi. Ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Ana Bilim Dalı'nda doktora programına başladı. Kocaeli Barosu'nda avukatlık stajını tamamladıktan sonra avukatlık mesleğini bırakarak İstanbul'a taşındı.

Kariyerine MedYapım'da hazırlık elemanı olarak başladı ve kısa sürede editörlük pozisyonuna yükseldi. Daha sonra genel müdür yardımcılığı görevini üstlendiği MedYapım'dan ayrılarak birçok başarılı projeye imza attı. Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Hülya Avşar Show, Şans Kapıyı Çalınca, Şahane Pazar, Kim 500 Milyar İster, Ünlüler Çiftliği gibi yapımlarda editöryal koordinatör olarak çalıştı.

2003 yılında Popstar yarışmasının jüri üyeliğiyle ekran önüne geçiş yaptı. Bu dönemde Finansbank ve Avea gibi markaların reklamlarında ve çeşitli dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ayrıca Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde köşe yazarlığı yapmaya başladı ve Esquire dergisinde röportajlarını sürdürdü.

Daha sonra Doğan TV bünyesindeki D Productions yapım şirketinde prodüksiyonlardan sorumlu direktör olarak görev aldı. Burada Son Ütücü, Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye, Büyük Teklif gibi programların yapımcılığını üstlendi. 2006 yılında Star TV'de Son Ütücü adlı talk show programını sundu.

2006 yılının sonunda D Productions'taki görevinden ayrıldı ve Ar&Ya yapım şirketini Osman Yağmurdereli ile kurdu. Dilimin Ucunda, Kadınlar ve Erkekler, Armağan Çağlayan'la Bu Hafta gibi programlara imza attı.

2008 yılında Ayşe Taş ile birlikte Çok Yaşa Sen Ayşe programını gerçekleştirdi. Daha sonra Format Yapımcılık şirketini kurarak Olmaz Böyle Şey ve Altın Kızlar gibi programların yapımcılığını üstlendi. Ayrıca Popstar Alaturka'da jüri üyeliğine devam etti.

Armağan Çağlayan, medya alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra İstanbul Kültür Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak dersler vermiş. Radikal gazetesinde köşe yazıları yazmış ve röportajlar yapmıştır. Nokta dergisinde de yazmış, ardından Posta gazetesine geçiş yapmıştır. Son olarak Kanal D'de görev almış ve çeşitli programlarda yer almış.

2020 yılında 196Sekiz adlı YouTube kanalını kurmuş ve başarılı içerikler üretmiş. Kasım 2022'de akciğer kanseri teşhisi konmuş ve tedavi sürecine başlamış.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar