Kızılcık Şerbeti'nde beklenmedik iki ayrılık! Paylaşımları duygulandırdı

Kızılcık Şerbeti'nde beklenmedik iki ayrılık! Paylaşımları duygulandırdı
Kızılcık Şerbeti dizisinde iki ayrılık birden yaşandı. Settar Tanrıöğen'in ardından Mihri ve Ertuğrul karakterini canlandıran Gizem Yanık ve Kayra Şenocak duygu dolu paylaşımlarıyla diziye veda etti.

Setten eğlenceli karelerle veda eden Kayra Şenocak, Instagram hesabından duygusal bir mesaj yayınladı. Şenocak, "Bugün güzel ve keyifli bir yolculuğun sonuna geldik. Uzun yolculuklar sırasında her zaman bir şeyler öğreniriz, bu yolda da elbette öğrendiklerimiz oldu. Yol arkadaşlarıma ve özellikle de beni evlerinde ağırlayan sevgili Şerboculara teşekkür ederim. Yakın zamanda farklı heyecanlarla yeniden buluşacağız. Kendinize iyi bakın, hoşça kalın Ertuğrul İslamoğlu" ifadelerini kullandı.

yy.jpg

Dün akşam son sahneleri yayınlanan, Gizem Yanık Instagram hesabından setten eğlenceli kareleri yayınlayarak şu sözlerle veda etti:

Gizem Yanık ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün çok kıymetli ve sonsuz şey öğrendiğim bir yolculuğun sonu. Harika yol arkadaşları edindim hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Çok öğretici, çok keyifli bir yolculuktu. Birlikte bir sürü hatalar yaptık, deneyimledik, büyüdük en güzeli de öğrendik. Hoşça kal Mihri" dedi.

ghh.jpg

8uu8.jpg

ii.jpg

ikoi.jpg

ff.jpg

ui.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar