7 milyon dolarlık malikanesi küle döndü! Ünlü model Cara Delevingne büyük şok

7 milyon dolarlık malikanesi küle döndü! Ünlü model Cara Delevingne büyük şok
7 milyon dolar değerindeki malikanesi kül olan ünlü model Cara Delevingne, Los Angeles'ta yaşadığı yangınla büyük bir şok yaşadı. Evdeki yangında mahsur kalan kedileri, itfaiye ekiplerinin kahramanca müdahalesiyle kurtarıldı.

Ünlü model Cara Delevingne, Los Angeles'taki 7 milyon dolarlık malikanesinde meydana gelen yangınla sarsıldı. Ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

94 İTFAİYECİ TARAFINDAN 2 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Yangının, evde kimse olmadığı sırada çıktığı ve 94 itfaiyeci tarafından iki saat 16 dakika boyunca müdahale edilerek söndürüldüğü belirtildi. Malikane, çatısının çökmesiyle büyük hasar gördü.

00.jpg

Londra'da bir tiyatro oyununda bulunan 35 yaşındaki model, yangın sırasında evde değildi ancak iki kedisi evdeydi. Delevingne, Instagram hesabından kedilerinin kurtarıldığını duyurarak bu anları takipçileriyle paylaştı.

ded.jpg

“SAHİP OLDUĞUNUZ HER ŞEYİN DEĞERİNİ BİLİN”

Cara Delevingne, "Kalbim kırık. Buna inanamıyorum. Hayatın ne kadar hızlı değişebileceğini görmek gerçekten şaşırtıcı. Bu yüzden sahip olduğunuz her şeyin değerini bilin. Tüm itfaiyecilere ve yardıma gelenlere kalbimden teşekkür ederim. Kedilerim sağ salim" şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı.

Yangın haberinin ardından Delevingne, annesinin elini arabanın içinde tutarken görüntülendi.

889.jpg

1080xauto.webp

uui8.jpg

uup.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar