Antalya’daki teleferik kazasında dikkat çeken detay! Hayatını kaybeden kişi kim çıktı?

Antalya’daki teleferik kazasında dikkat çeken detay! Hayatını kaybeden kişi kim çıktı?
Antalya’da meydana gelen feci teleferik kazasında hayatını kaybeden 54 yaşındaki Memiş Gümüş’e ilişkin ortaya çıkan detay dikkat çekti.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yer alan Tünektepe Teleferik Tesisi'nde meydana gelen heyelanın ardından demir direklerden biri devrilerek Gümüş ailesinin de içinde bulunduğu kabine çarptı. Feci kazanın ardından kabinin alt zemini parçalandı.

aw181990-04.jpg

METRELERCE AŞAĞIYA DÜŞTÜ

Memiş Gümüş, eşi Kezban ve 17 yaşındaki oğulları Lütfullah metrelerce yukarıdan aşağıya düştü. Memiş Gümüş feci kazada hayatını kaybederken eşi ve oğlunun da aralarında bulunduğu 7 kişi yaralandı.

İhraç hakim Memiş Gümüş Antalya'daki teleferik kazasında hayatını kaybetti

TELEFERİĞE İLK DEFA BİNMİŞ

Hayatını kaybeden Memiş Gümüş’ün bayram tatili için ailesiyle birlikte Aydın’dan Antalya’ya geldiği ve teleferiğe ilk defa bindiği ortaya çıktı.

a781b61e-5.webp

ESKİ HAKİM ÇIKTI

Çevresinde “Memiş Hoca” olarak tanınan Gümüş’ün bir dönem camilerde müezzinlik yaptığı, FETÖ soruşturması kapsamında hakimlik mesleğinden ihraç edildiği de ortaya çıktı.

Kazada yaralanan Kezban Gümüş’ün ise Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi.

aw181990-07.jpg

“EŞİ İLE ÇOCUKLARI HASTANEDE”

Acı kaza sonrası konuşan Gümüş'ün akrabası Selim Sarıaslan “Memiş halamın oğlu. Bayram tatili için Antalya'daki akrabalarının yanına gittiler. Tatil yaptıkları sırada teleferiğe binmişler. Maalesef kazada halamın oğlunu kaybettik. Eşi ile çocukları hastanede. Eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendik” dedi.

aw181990-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar