Meclis'te Anayasa mesaisi bugün başlıyor

Meclis'te Anayasa mesaisi bugün başlıyor
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni Anayasa için siyasi partileri ziyaretine başlıyor. Kurtulmuş, ilk olarak saat 11.30'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Meclis'te ziyaret edecek.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, siyasi partileri ziyaret programına başlıyor. Kurtulmuş'un ilk durağı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gerçekleştireceği görüşme olacak. Planlanan programa göre, ziyaret saat 11.30'da Meclis'te yapılacak.

31 Mart sonrası gündemin ana maddelerinden biri olan yeni anayasa çalışmaları doğrultusunda, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, siyasi partilerin genel başkanlarıyla görüşmeler gerçekleştirecek. Kurtulmuş'un bu ziyaretlerinde yeni ve sivil anayasa yapımıyla ilgili ilk mesajları verilmesi bekleniyor.

Kurtulmuş'un ziyaret programı kapsamında, aynı gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısını gerçekleştireceği biliniyor. Bu çerçevede, Kurtulmuş'un Bahçeli ile de bir görüşme gerçekleştirmesi öngörülüyor.

Ziyaretlerin ilerleyen süreçlerinde, diğer siyasi parti gruplarının da tek tek ziyaret edilerek, anayasa yapımına yönelik usul ve esasların belirlenmesine yönelik istişarelerin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar