Sevgilisine kızdı binayı ateşe verdi: Kütahya'da akıl almaz olay!

Sevgilisine kızdı binayı ateşe verdi: Kütahya'da akıl almaz olay!
Kütahya'nın Emet ilçesinde, 22 yaşındaki bir zanlının, sevgilisi ve ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle bir apartmanın 2 ve 3. kat koridorlarını ateşe verdiği ortaya çıktı.

Kütahya'da bir apartmanın koridorlarını ateşe veren zanlının ifadesi ortaya çıktı.

Emet ilçesinde, 5 katlı bir apartmanın 2 ve 3'üncü kat koridorlarını benzin döküp ateşe veren şüpheli M.Ç. (22), ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüphelinin, koridorları daha önce sözlü anlaşmazlıklar yaşadığı sevgilisi ve ailesiyle olan sorunları nedeniyle ateşe verdiği ortaya çıktı.

koridorlari-sevgilisine-ve-ailesine-kiz-39727-5.jpg

Geçen gece Esentepe Mahallesi'ndeki 5 katlı apartmana giden Emet ilçesi sakinlerinden M.Ç., yanında getirdiği plastik şişeden koridorlara benzin dökerek ateşe verdi. Apartman sakinlerinin yoğun dumanları fark etmesi üzerine itfaiye ekipleri hızla olay yerine gelerek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Güvenlik gerekçesiyle apartman tahliye edildi.

koridorlari-sevgilisine-ve-ailesine-kiz-39727-4.jpg

Yangında şüpheli M.Ç.'yi engellemeye çalışan arkadaşlarından H.A., ellerinden ve yüzünden, Ş.P. ise elinden yanarak yaralandı.

koridorlari-sevgilisine-ve-ailesine-kiz-39727-3.jpg

Yapılan soruşturma sonucunda gözaltına alınan M.Ç., adliyeye sevk edildi ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

koridorlari-sevgilisine-ve-ailesine-kiz-39727-2.jpg

M.Ç.'nin, daha önce sözlü anlaşmazlıklar yaşadığı sevgilisi ve ailesiyle olan problemlerinden dolayı koridorları ateşe verdiği öğrenildi. Engelleme çabası sırasında yaralanan arkadaşları H.A. (19) ve Ş.P. (21) ise hastanedeki tedavilerine devam ediyor.

koridorlari-sevgilisine-ve-ailesine-kiz-39727-1.jpg

koridorlari-sevgilisine-ve-ailesine-kiz-39727.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar