35 yaşındaki adamdan kan donduran istismar! 15 yaşındaki kız çocuğuna dehşeti yaşattı

35 yaşındaki adamdan kan donduran istismar!  15 yaşındaki kız çocuğuna dehşeti yaşattı
Denizli’de yaşayan 17 yaşındaki Sıla isimli kızın yaptığı tecavüz itirafının detayları okuyanların kanını dondurdu. İşte mide bulandıran olaylar…

Cinsel istismara maruz kalan çocukların, kadınların sayısı her geçen gün artmaya devam ederken bir skandal daha ortaya çıktı.

17 yaşındaki Sıla isimli bir çocuk yıllarca yaşadığı tecavüz, istismar ve tehditleri tek tek anlatarak yardım çağrısında bulundu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan çocuk elinde bulunan tehdit mesajlarını da paylaşarak mide bulandıran ayrıntıları bir bir ifşa etti.

1.jpg

35 YAŞINDAKİ SAPLANTILI AŞIK DEHŞETİ YAŞATTI

35 yaşındaki Hasan isimli kişi tarafından evlenmeyi reddettiği için 2 yıldır tehdit edildiğini açıklayan Sıla, bu kişinin evlerini silahla bastığını ve 2 ay hapis yattıktan sonra serbest bırakıldığını söyledi.

ok.jpg

Yaşadığı çirkin olayın ilk travması olmadığını iddia eden Sıla “Çünkü babamın arkadaşı bana 6 yaşımdan 14 yaşıma kadar tecavüz etti. Babam bunu duyduğunda beni evden kovdu. Sonra beni çağırdı ve dedi ki "kızlık zarı bilmem kaç TL'ye dikiliyormuş" dedi. Bu yüzden babamla aram iyi değil” diyerek iyi olmadığını açıkladı.

Resim

"OKULU BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM"

Sıla “Hasan ile iki yıl önce otobüste tanıştık ama 15 yaşındaydım niyetinin zorla evlenmek olduğunu bilseydim telefon numaramı vermezdim. Okula da geldiği için okulumu bırakmak zorunda kaldım” dedi.

Resim

“İNSAN OLARAK YARATILDIĞIM İÇİN KENDİMDEN TİKSİNİR OLDUM”

Sıla, yardım isteyerek şöyle seslendi: Hasan denen pedofili de başımdan geçenleri bildiği için etrafımdaki herkesi ve kiminle konuşsam onu arayıp benim o.pu olduğumu söylüyor. Ben bıktım artık yeter… Gerçekten insan olarak yaratıldığım için kendimden tiksinir oldum keşke doğmasaydım da tahtadan bir şey olsaydım.

Resim

ekran-goruntusu-2024-04-14-093134.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar