Emekli olduğunu açıkladı! Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti

Emekli olduğunu açıkladı! Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti
Bayramda tek gece konser vererek 2.5 milyon lira kazanacak olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emeklilik kararı ve maaş konusundaki eleştirileri gündem oldu.

Yıldız Tilbe, sahne ücretlerine dair gelen eleştirilerin ardından emekli olduğunu açıkladı. Bu açıklamalarıyla sınırlı kalmayan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, maaş sistemine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Ünlü şarkıcı, eskiden emekli olanların bir ev veya araba alabilecek durumda olduğunu ifade ederek, günümüzdeki emeklilere yönelik eleştirilerde bulundu. Maaşların yetersizliğini vurgulayan Tilbe, "Şimdiki emeklilere Allah yardım etsin, başka yardımcı yok gerçekten, kimseye muhtaç olmamak için ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur, budur?" şeklinde isyan etti.

640xauto.webp

Bu paylaşım, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Yıldız Tilbe'nin eleştirilerine destek veren binlerce kişi, şarkıcıya destek mesajları gönderdi.

EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla en düşük emekli maaşı, 7500 liradan 10 bin liraya çıktı. Yapılan yüzde 33'lük maaş artışının yanı sıra kök maaşlarda da yüzde 49.28'lik bir artış gerçekleştirildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar