Akşener: Dürüst olduğuna inanıp seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin birer hırsız olduğunu anladık

Akşener: Dürüst olduğuna inanıp seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin birer hırsız olduğunu anladık
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir Belediyesi'ne ziyaretinin ardından kentte partisinin iftar programında dikkat çeken açıklamalr yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir Belediyesi'ne yaptığı ziyaretin ardından kentte partisinin düzenlediği iftar programına katıldı.

Akşener, İYİ Parti'nin adayı Rasim Arı'nın Nevşehir Belediye Başkanı seçilmesini kutlamak ve belediyeyi ziyaret etmek amacıyla bugün Nevşehir'e gitti.

Akşener, Nevşehir'deki etkinlikte yaptığı konuşmada, siyasette yaşanan güven sorunlarına dikkat çekti. "Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna inandığımız kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımız çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil" diyen Akşener, yaşanan bu tür durumların üzücü olduğunu vurguladı.

aksenericfoto.jpg

Ancak, Akşener konuşmasında olumlu bir hava da yaratmayı ihmal etmedi. "Mesela ben çok üzgünüm. Aldığımız oy oranı, kazandığımız yerlerin azlığı ve çokluğu üzerinden değil. O sizin, milletimizin bize verdiği bir mesaj. O mesajı alır, düşünür, değerlendiririz. Ama bugün burada tahmin edemeyeceğiniz bir mutluluk yaşıyorum. Bir hakkın iadesi var" diyerek Nevşehir'deki sevincini ifade etti.

YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar