Çağlayan Topaloğlu Özcan Deniz'e sert çıktı! 'Yediğin kaba...

Çağlayan Topaloğlu Özcan Deniz'e sert çıktı! 'Yediğin kaba...
Uzaylı lakabıyla tanınan Mustafa Topaloğlu'nun şarkıcı oğlu Çağlayan Topaloğlu, Pınar Kerimoğlu'nun kanalına konuk oldu. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Topaloğlu, babası ve amcasının müzik şirketi hakkında konuştu. Topaloğlu, Kızıl Goncalar dizisinde Levent karakterini canlandıran Özcan Deniz' i sert bir dille eleştirdi.

Çağlayan Topaloğlu yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 2003 yılında hayatını kaybeden ünlü yapımcı amcası Hilmi Topaloğlu'nun ünlü ettiğini söylediği Özcan Deniz'i vefasızlıkla suçladı.

Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk olan Çağlayan Topaloğlu, 90'lı yıllarda Türk müziğine damgasını vuran Prestij Müzik tarafından yükseliş yaşayan tüm ünlülerle iletişiminin devam ettiğini söyledi.

ytyt.jpg

“BİR TEK ÖZCAN DENİZ İLE GÖRÜŞMÜYORUM”

"Bir tek Özcan Deniz'le görüşmüyorum" diyen Topaloğlu, "Kendisini geçtiğimiz günlerde aradım, bir şarkısını okumak istedim, ama telefonlarımı dahi açmadı. Eğer Özcan Deniz olduysa, bunu amcam Hilmi Topaloğlu ve babam Mustafa Topaloğlu sayesinde oldu" şeklinde konuştu.

8i.jpg

'YEDİĞİN KABA...'

Topaloğlu, bu hareketi Özcan Deniz’e hiç yakıştıramadığını söyleyerek 'Eşeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır, ekmek yediğin kaba pislemeyeceksin, tükürmeyeceksin” ifadelerini kulandı.

Pınar Kerimoğlu, Özcan Deniz'in onu düğününe çağırıp çağırmadığını da sorduğunda, Topaloğlu, "Düğün zaten yok, hiç oraları sorma bile. Telefonlarımızı açmayan adam bizi düğününe neden çağırsın? Hayat bir an o da bu an, yarının garantisi yok. Her tarafa güzellikler bırakmak lazım. Benim hayata bakış açım çok farklı, onun hangi kafada olduğunu bilemiyorum" diyerek görüşlerini dile getirdi.

ÇAĞLAYAN TOPALOĞLU KİMDİR

Topaloğlu, 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Artvin. Şarkıcı Mustafa Topaloğlu’nun oğlu. Annesi Hasibe Topaloğlu. Ortaokulda bağlamaya merak sardı. Zamanla Batı müziğine yöneldi. Konservatuvarda da Batı müziği eğitimi aldı. Futbol ile ilgilendi. Akademi İstanbul’da dört sene eğitim aldı.

Babasının aksine popüler müzik yapmayı tercih eden Topaloğlu, 2007 yılında ilk çıkardığı single albümü “Kalbime Gömerim” ile müzik hayatına başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar