Zoom toplantısını ifşa eden gizli isim Ekrem İmamoğlu ve destek veren CHP'li yöneticileri tehdit etti

Zoom toplantısını ifşa eden gizli isim Ekrem İmamoğlu ve destek veren CHP'li yöneticileri tehdit etti
Ekrem İmamoğlu önderliğinde gerçekleşen ve aralarında CHP'nin üst yöneticilerinin de bulunduğu zoom toplantısını sızdıran katılımcı sosyal medyadan İmamoğlu ve toplantı arkadaşlarını tehdit etti.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu önderliğinde CHP’nin önde gelen isimleriyle beraber gerçekleştirilen zoom toplantısı sosyal medyaya sızdırılmıştı.

"Değişim Gerçeği" adlı Youtube hesabından "Kılıçdaroğlu'na ihanet" başlığıyla paylaşılan toplantı, ülke gündemine bomba gibi düşmüştü.

Değişim istediğini her seferinde dile getiren İmamoğlu, sızdırılan görüntüler için "Partinin mevzuları partililerle konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yoktur" demişti.

“Katılımcı” kullanıcı adıyla toplantıyı sosyal medyaya sızdırıldığı düşünülen kişi, yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Ekrem ve ihanet çetesi sizi uyarıyoruz: Partide kavga varmış görüntüsü vermemek için biraz duralım dedik ama anlaşılan ihanet çetesi durmayacak. Madem öyle kartları biraz daha açık oynayalım. 1) O toplantıda bir değil tam üç KATILIMCI vardı. İlk kayıt kibar bir uyarıydı.
2) Kaydın tamamını genel başkan dahil izlemesi gereken herkes izledi. Kaydın kalanında konuşulanları çoktan paylaşırdık ama size değil partinin kurumsal kimliğine zarar gelir diye duruyoruz. 3) Sadece bu değil bundan öncekiler de hatta DÜN AKŞAMKİ ACİL TOPLANTI da kayıt altında.

Demokratik bir yarış olsun, gizli kapaklı işler çevirip beşli çetelerin senaryosuna figüran olmayın diye sizi uyardık, bir kez daha uyarıyoruz. CHP'yi size yedirmeyeceğiz. Kimlerle is çevirdiğinizi çok iyi biliyoruz. Gittiğiniz yol yol değil! Aklınızı başınıza alın! "

odatv-image-98-f88a366e6a7545.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar