Ekrem İmamoğlu tarih verdi: Sürecin sonuna geldik

Ekrem İmamoğlu tarih verdi: Sürecin sonuna geldik
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz gün sızdırılan toplantı videosu ile ilgili Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP’nin öneli isimleriyle yaptığı gizli zoom toplantısı sızdırılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ekrem İmamoğlu, Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtladı. Yanlış bir şey yapmadıklarının altını çizen İmamoğlu, “ Partiyle ilgili şeyleri partililerle konuşuruz. Bu heyetle yaptığımız görüşme tek bir takım olarak değerlendirilmemeli. Çok insanla görüştüm. Hala görüşüyorum. Partinin meselelerini partideki insanlarla konuşuruz. Bunun ayıbı yok" ifadelerini kullandı.

Darbe söylentilerini hoş karşılamadığını belirten İBB Başkanı İmamoğlu, konuya ilişkin şunları söyledi: “Herkesin sorumlulukları var. Ben genel başkanla da dört kez görüşmüşüm. İki kez telefonla konuşmuşum. Yazışmalarımız var. Genel başkanla konuşuyorum bu mevzuları. Genel başkanla konuşan bir insanım ben, başından beri arayışı olan bir insanım. Ayıp yani. (İhanet ifadesinin kullanılmasına) O cümleyi sarf eden akıl, kendini tarifler. O tarife uyan insanlar vardır ne yazık ki içeride ve dışarıda. Bu her zaman olmuştur. Biliriz o insanları. Ama önemsemeyiz. Gücü kendinde zanneden bu insanların aslında güçsüz kaldıklarını zaman hep ispat etmiştir. 13 yıldır o tarz kelimelerle beni suçlayan insanlarla mücadele ettim. Onun için hiç önemi yok.”

Görüntüyü sızdıranların tespit edilmesi durumunda hukuki süreç başlatacaklarını aktaran İmamoğlu, “Bu videoya gerek kalmaksızın bir iki hafta içerisinde toplumla düşüncelerimi paylaşacağım. Elbette ki farklı insanların fikirleriyle olgunlaşıyor” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar