Zeynep Bastık omurga kemiklerini kırdı! Büyük zarara uğradı...

Zeynep Bastık omurga kemiklerini kırdı! Büyük zarara uğradı...
Geçtiğimiz günlerde evinin merdivenlerinden düşerek omurga kemiğini kıran Zeynep Bastık, yaklaşık üç haftadır evde istirahat ediyor. Bu süreçte sahne alamayan şarkıcı Bastık, gidemediği konserlerden 3 Milyon TL zarar etti.

Evinde talihsiz bir kaza geçirerek omurga kemiklerini kıran Zeynep Bastık, son dönemlerde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İç çamaşırlı ev hâliyle sık sık paylaşımlarıyla gündeme gelen Bastık, nazara geldiğini düşünerek bu süreçte kurşun bile döktürmüştü.

Omurga kemiklerini kırınca konser alamayan şarkıcı, bu süreçte zarar etti. Bakın ünlü isim gidemediği konserlerden ne kadar zarar etti. Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde evinde düşerek omurga kemiklerinden ikisini kırdığını açıklamıştı. Bu süreçte evinde istirahate çekilen Bastık, sahneye de çıkamadı. Son dönemde konser fiyatını artıran şarkıcı bu zorlu dönemde 3 Milyon TL kaybetti.

İddialara göre; Yılbaşı''nda Ankara''da sahne alacak Zeynep Bastık''ın en kötü ihtimalle sahnede oturarak şarkılarını söyleyeceği bilgisi alındı.

İÇ ÇAMAŞIRIYLA OLAY OLDU

Ünlü şarkıcı, ayrıca yatakta iç çamaşırlı fotoğraflarını yeniden paylaştığını görenler "Bu beyaz don tutkusunu bırak" yorumlarında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar