Omurga kemiğini kıran Zeynep Bastık hayranlarını üzüp geçti!

Omurga kemiğini kıran Zeynep Bastık hayranlarını üzüp geçti!
Geçtiğimiz günlerde evinin merdivenlerinden düşerek omurga kemiğini kıran Zeynep Bastık, altı haftalık iyileşme süreci tamamlanamayacağı için 2023 yılının ocak ayına kadar sahneye çıkamayacağını duyurdu.

Evinde talihsiz bir kaza geçirerek omurga kemiklerinden iki tanesini kıran Zeynep Bastık, “Ameliyatlık değilim fakat bir süre korseli şekilde, kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım” ifadelerini kullanmıştı.

Korseyi ara ara çıkarmaya başladığını söyleyen ünlü isim, “ Günden güne daha iyi hissediyorum" demişti. Son sağlık durumu hakkında bilgi veren Bastık, üzücü haberi sosyal medya hesabından açıkladı. Zeynep Bastık, altı haftalık iyileşme süreci tamamlanamayacağı için 2023 yılının ocak ayı ortasına kadar sahne alamayacağını belirtti.

KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ!
30 Aralık, 31 Aralık ile 6 Ocak''taki konserlerini iptal ettiği için üzgün olduğunu belirten Zeynep Bastık, hayranlarına, "Anlayışınız için teşekkür ederim" dedi. Takipçilerinden Zeynep Bastık''a, "Geçmiş olsun..." mesajları yağdı.

"CİDDİ AĞRILARIM VAR" 
Ünlü isim, geçirdiği kazayla ilgili şunları söylemişti:
Merdivenlerden kayıp, düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum. Ameliyatlık değilim fakat bir süre korseli şekilde kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım. Ciddi ağrılar ve harekete bağlı olarak sancılar çekiyorum ama iyi olacağım. Bir süre konserlerde ve sivil hayatta görüşemeyeceğiz. En çok da bunun için üzgünüm... Lütfen nereye bastığınıza, sağınıza, solunuza dikkat edin. En kısa zamanda bomba gibi dönmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Sizi seviyorum...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar