Şarkıcı Zeynep Bastık nazara geldi: Ciddi ağrılarım var

Şarkıcı Zeynep Bastık nazara geldi: Ciddi ağrılarım var
2 gün önce merdivenlerden düştüğünü söyleyen Zeynep Bastık, bugün sosyal medya hesabından omurga kemiklerinin kırıldığını bu yüzden bir süreliğine sahne alamayacağını duyurdu.

Son dönemlerde "Ara" şarkısıyla  adından söz ettiren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı .2022 FIFA Dünya Kupası''na ev sahipliği yapan Katar''da konser veren ünlü şarkıcı Bastık, "Ben 2 gün önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum" dedi.

"CİDDİ AĞRILARIM VAR"

Bir süre sahne alamayacağını belirten Zeynep Bastık, "Selam dostlar. Ben iki gece önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum. Ameliyatlık değilim fakat bir süre korseli şekilde kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım. Ciddi ağrılar ve harekete bağlı sancılar çekiyorum ama iyi olacağım. Bir süre konserlerde ve sivil hayatta görüşemeyeceğiz. En çok da bunun için üzgünüm... Lütfen nereye bastığınıza, sağınıza, solunuza dikkat edin. En kısa zamanda bomba gibi dönmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Sizi seviyorum" notunu paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar