Zeydan Karalar kürsüde tokat mı attı? Açıklama geldi

Zeydan Karalar kürsüde tokat mı attı? Açıklama geldi
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın, kürsüde bir kişiye tokat attığı iddia edildi. Görüntülerin yayılması sonrasında Karalar sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Olay görüntülerin tamamı da ortaya çıktı.

Selahattin Demirel / Günboyu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar hakkında ortaya çıkan bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu görüntülerde Karalar'ın, birisini yanına çağırarak tokat attığı iddia edildi. Karalar'dan konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Görüntülerde Zeydan Karalar, kürsüde konuşma yaptığı sırada bir kişiyi sinirli bir şekilde yanına çağırarak, "Gel buraya" dediği duyuluyor.

Karalar'ın yanına çağırdığı kişiye kürsüde tokat attığı iddia edildi. Olayın sosyal medyada yayılması sonrasında Zeydan Karalar sosyal medya hesabından açıklama yaparak söz konusu görüntünün tamamını yayınladı.

KARALAR'DAN AÇIKLAMA

Görüntülerle ilgili Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Karalar paylaşımına, "Her gün iftira, her gün montaj… Siz bu palavralarla Adana delikanlısını yıkabilir misiniz? 45 yıllık can gardaşıma tokat atmışım. Dinleyin de tokadı görün:)" notunu düştü.

Karalar'ın paylaştığı videoda, kendisine tokat atıldığı öne sürülen kişi olayın bir şaka olduğunu belirterek, "Böyle bir şey mümkün değil. Yalan dolan" ifadelerini kullandı.

zkar2.jpg

GÖRÜNTÜNÜN TAMAMI PAYLAŞILDI

Başkan Karalar daha sonra gündem olan görüntülerin tamamını paylaştı. Karalar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İftira çok aşağılık bir şeydir. Atanlar gün yüzü görmesin. Ama kalbim temiz. Bu olayı başka bir açıdan montajlayıp, Zeydan Karalar yaşlı partiliyi dövdü diye servis edenler, siz aslını biliyorsunuz ama bilmeyenler izlesin. Bu videoyu bizden habersiz bir kardeşimiz çekmiş. Dövdü dedikleri adam benim 45 yıllık yol arkadaşım. Ben ona demokratik hakkını kullansın diye kürsümü verdim.

Şimdi bu haysiyetsiz yalanı paylaşan bütün haber siteleri, bu videoyu yayınlayıp benden özür dilemek zorunda. Bunu yapmayan herkes ahlaksız ve kötü niyetlidir. Ben belediye başkanıyım diye sürekli bu iftiraları kaldırmak zorunda değilim. Ben de insanım. Dürüst olun, insan olun, delikanlı olun!"

zkar09.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar