Zafer Algöz'ün 'Gibi' kıyaslaması tepki çekti

Zafer Algöz'ün 'Gibi' kıyaslaması tepki çekti
Cem Yılmaz'ın bir dijital platform için çektiği Erşan Kuneri adlı dizide izlediğimiz Zafer Algöz, sosyal medya hesabı üzerinden Erşan Kuneri ve Gibi adlı yapımları ilginç bir şekilde karşılaştırdı ve yaptığı bu göndermeler üzerinden de çok sayıda eleştirel yorum aldı.
Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ‘Erşan Kuneri’ dizisinin oyuncularından Zafer Algöz’ün, Feyyaz Yiğit’in ‘Gibi’sine yaptığı gönderme sosyal medyada gündem oldu. Algöz, ‘nişastalı su muhallebisine’ benzettiği Gibi’nin Erşan Kuneri seviyesine gelmesi için ‘2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerektiğini’ savundu.
 
Zafer Algöz’ün, diziyi beğenen ve içinde ‘Gibi esintilerinin’ olduğunu söyleyen bir Twitter kullanıcısına verdiği yanıt, sosyal medyada gündem oldu.
 
Twitter kullanıcısının “İçinde bir tık ‘Gibi’ esintisi hissettim gibi” ifadelerinin yer aldığı yoruma yanıt veren Algöz, Feyyaz Yiğit’le özdeşleşen yapımı küçümseyerek, “‘Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek” dedi.
 

 
Algöz, yorumunun daha yapıcı olması gerektiğini düşünen bir kullanıcıya da “Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki” şeklinde yanıt verdi.
 
GİBİ CEPHESİNDEN YANIT
 
Algöz’e yanıt ise Gibi’nin İlkkan’ı Kıvanç Kılınç’tan geldi: “Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor.”
 

 
 
 
 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar