Yüzü eriyen adam tedavi olmak istiyor

Yüzü eriyen adam tedavi olmak istiyor
Sinop'un Boyabat ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Şaban Kılıç, cilt kanseri ve şeker hastalığı ile mücadele ediyor. Yüzünün sağ tarafında meydana gelen cilt kanseri nedeniyle acı çeken Kılıç, Boyabat ve Sinop'taki sağlık kuruluşlarında bulduğu çözüm olmayınca, Samsun'da umut arayışına girdi.

Kılıç, "Sinop’un Boyabat ilçesinde yaşıyorum. Orada ve Samsun’da tüm hastanelere başvurdum. Üniversiteye gitmemi söylediler. Durumum çok kötü. Çok ızdırap çekiyorum. Suratım mum gibi eriyor. Gözüm akıyor. Yaram gittikçe büyüyor. Halen suratım kanamaya devam ediyor. Sadece bandaj yenilemeye ayda bin TL veriyorum” şeklinde yaşadığı acı durumu dile getirdi.

Samsun'da kimsesi olmayan ve parası biten Kılıç, hastane koridorlarında ve kantin bahçesinde tekerlekli sandalye üzerinde yaşamaya başladığını ifade etti. "Boyabat’ta cildiyeye gidince hastalığımı öğrendim. Orada tedavi olamayınca Samsun'da çare arıyorum. Yatacak yerim yok. Kimsem yok. Perişan vaziyetteyim. Otelde yatıyordum, param bitince hastane koridorunda tekerlekli sandalye üzerinde kalmaya başladım. Suratım akıyor, fazla vaktim kalmadı. Bir an önce yatışımın yaptırılmasını istiyorum” diyerek içinde bulunduğu zor durumu dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar