Futbol dünyasını karıştıran aşk: Yusuf Yazıcı'dan Oğuzhan Özyakup ve Altay Bayındır'ın eski sevgilisine evlenme teklifi

Futbol dünyasını karıştıran aşk: Yusuf Yazıcı'dan Oğuzhan Özyakup ve Altay Bayındır'ın eski sevgilisine evlenme teklifi
Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, oyuncu Melisa Pamuk ile bir süre önce sevgili olmuştu. Yazıcı'nın Pamuk'a evlilik teklifi yaptığı öne sürüldü.

Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor'dan 2019 yılında Fransa League 1 ekibi Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova ve Trabzonspor'da 1'er yıl kiralık olarak oynadıktan sonra Fransız ekibine geri döndü.

2021 yılında Lille ile Fransa Ligi şampiyonluğu yaşayan Yazıcı, son 2-3 sezondur seri bir şekilde ülke değiştirdiği için aşk hayatında ufak problemler yaşıyor.

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'un eski sevgilisi olan Melisa Pamuk ile sevgili olan Yusuf Yazcı, resmi Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikiliden Yusuf Yazıcı, Instagram hesabından şu aralar yurtdışında tatil yaptığı sevgilisinin fotoğrafını paylaşarak kalp emojisi koymuştu.

bii.jpg

Bu sezon aşkların başlangıç yeri olan Çeşme'de tanışan ve ilişkileri burada ortaya çıkan Pamuk ve Yazıcı'nın ortaya çıkan fotoğrafları aşkı belgelemişti.

İlişkilerini ilan eden ikili, birliktelikleri hakkında henüz açıklama yapmadı.

Milliyet'in haberine göre; Son olarak Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı'nın, evlilik için ilk adımı attığı ortaya çıktı. Milli futbolcu, Fransa'nın başkenti Paris'te sevgilisine evlenme teklifi etti.

Teklif karşısında şaşıran Pamuk, "Evet" yanıtını verdi. Baş başa romantik tatil yapan çiçeği burnunda sevgililer, evlilik için ise hazırlıklara başladı.

Pamuk'un Yazıcı'dan isteğinin Türkiye'ye geri dönmesi olduğu ve bunun için baskı yaptığı öne sürüldü.

Bir dönem Oğuzhan Özyakup ile evliliğin eşiğinden dönen, daha sonra oyuncu Mustafa Mert Koç ile ilişki yaşayan Pamuk, geçtiğimiz haftalarda gönlünü Yusuf Yazıcı'ya kaptırmıştı.

ALTAY İLE DE ADI ANILMIŞTI

Fenerbahçe'nin file bekçisi Altay Bayındır'ın, oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile aşk yaşadığı öne sürülmüş, ama ikilinin hiçbir fotoğrafı çıkmamıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar