Uğur Karakullukçu'dan Ahmet Nur Çebi'ye olay sözler: Bu kelimeyi biri kullansa hayatını karartırsınız

Uğur Karakullukçu'dan Ahmet Nur Çebi'ye olay sözler: Bu kelimeyi biri kullansa hayatını karartırsınız
Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, Beşiktaş'ın Türkçe Olimpiyatları göndermesi hakkında, Ahmet Nur Çebi'yi sert sözlerle eleştirdi.

SERPİL DEMİR-GÜNBOYU

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Milot Rashica'yı transfer etmesinden sonra, Beşiktaş ve Galatasaray arasında ipler koptu.

Siyah beyazlılar Rashica'yı duyurdukları videoda RAMS Park'ta 2012 yılında düzenlenen Türkçe Olimpiyatları göndermesinin ardından, Galatasaray Kulübü ve Başkanı Dursun Özbek, ayrı ayrı açıklamalarla Beşiktaş'tan özür beklediklerini dile getirmişlerdi.

Türkçe Olimpiyatları FETÖ tarafından düzenleniyordu.

Beşiktaş, Sarı kırmızılıların açıklamalarına yeniden yanıt vermiş ve ortalık iyice hararetlenmişti.

Ünlü spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, Beşiktaş'ın bu tavrı hakkında kulübün Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi sert sözlerle eleştirdi.

Karakullukçu şunları söyledi:

"Ya Galatasaray'a ana avrat küfür edilen, tezahüratı gönderme yapıyorsun. Tepeden Türkçe Olimpiyatları çekiyorsun. ama bir o var, bir o var. Alınmışsınız, yanlış alınmışsınız. Yavuz Hırsız Evsel, Yavuz Hırsız, Galatasaray mı burada gerçekten? Yürürken arkada televizyonda ima edilen tezahürat belli. Şinanay tezahüratına. Bildiğin bilmem ne çocuğu Galatasaray demek için subliminal bir mesaj konmuş yani. Bilmem ne çocuğu Galatasaray tezahürata göndermeye. Oha ya Ayıp ya. Ayıp abiciğim. Kim hazır? Bunu kim düşünmüş ya? Bunu düşünün düşünülüyor bu uygulanıyor. Yönetimi başkanı da onaylıyor. Dalga mı geçiyorsunuz ya? Adam orospu çocuğu tezahüratının görüntüsü şeyini yap. Gönderme yapıyor orada. Yok artık ya Bu kelimeyi biri kullansa hayatını karartırsınız Twitter'da. Eğer Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bunu onaylıyorsa ben de kendisini istifaya davet ediyorum. Kusura bakmasın yani. Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri. Bilmem ne çocuğu yazsa sana birisi Vermeyecek misin davayı? Bulmayacak mısın o çocuğu? Bulacaksın. Koskoca rakibine bilmem ne çocuğu diyerek ne elde etmeye çalışıyorsun? Ne oldu yani? On üç yaşında çocukları tatmin etti supla yazdılar diye. Ne oldu bu? Mutlu mu oldunuz yani? Bu böyle bir şey değil abiciğim. Çünkü taraftar kendi arasında birbirinin neredeyse bıçaklayacak, öldürecek. Birbirini tehdit ediyor. Birbirinin adresini falan ifşalıyor. Siz görüyor musunuz sosyal medyayı Bu ülkenin dibine dinamit koyuyorsunuz yani.

'KONUŞTURMAYIN BENİ'

Abiciğim Beşiktaş'ta oynayıp soruşturma geçirip elini eteğini piyasadan çeken insanlar var. Konuşturmayın beni. Kimseyi de hedef göstermek istemiyorum. Her takımdan var yani. Futbola da sızmışlar işte Yani Galatasaray'ın Galatasaray'da oynayan iki yüz elli tane attı diye Galatasaray daha suçlu olabilir mi yani? On üç yaşında çocuklar motive olacak. Transfer döneminde eleştirilmeyelim diye düşünen durumlara bak ya. Yok artık yani. Beşiktaş taraftarı suçludur diyen Galatasaray taraftarı tek Tek ama tek öyle yan da yapmayacağım. Sadece Beşiktaş kulübündeki bu süreci yürüten kişiler sorunludur abiciğim. iki kere iki dört. Galatasaray'ın buna tepki vermesinde son derece doğal. Yavuz hırsız falan da değil Galatasaray ayrıca. Kusura bakmayın yani."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar