Yusuf Kavaklı’nın seyirciye cevabını duyanlar dondu kaldı: 42 yıllık kocam benden boşanınca sevinçten arkadaşlarına iftar yemeği vermiş kabul olur mu

Yusuf Kavaklı’nın seyirciye cevabını duyanlar dondu kaldı: 42 yıllık kocam benden boşanınca sevinçten arkadaşlarına iftar yemeği vermiş kabul olur mu
Hayatta Her Şey Var programında Yusuf Kavaklı’nın seyircinin “42 yıllık kocam, benden boşandığı için sevinçten arkadaşlarına iftar yemeği vermiş, kabul olur mu?” sorusuna verdiği yanıt stüdyodakileri şoke etti.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Sunuculuğunu Nur Viral’in yaptığı Hayatta Her Şey Var programında stüdyodakileri şaşırtan bir soru soruldu. Programın konuğu Yusuf Kavaklı’ya seyirci “42 yıllık kocam, benden boşandığı için sevinçten arkadaşlarına iftar yemeği vermiş. Şimdi bu adamın verdiği iftar yemeği kabul olur mu?” sorusunu sordu.

Kavaklı’nın soruya “Boşanan adam dertten kurtuldum madem arkadaşlarımla bir iftar yemeği yiyemez miyim diyemez mi der” diyerek cevap vermesi stüdyodaki kadınları şoke etti.

Kavaklı, soruyu şöyle cevapladı:

Adam bir sıkıntı çekiyormuş, bu dertten kurtulmuş bunun için de iftar yemeği vermiş. Bunu böyle düşüneceksin. Dertten kurtuldum madem arkadaşlarımla bir iftar yemeği yiyemez miyim diyemez mi adam der. İftarı kabul olur mu bilemeyiz onu bilecek kişi Allah’tır. Kadın da istese yapabilirdi bunu. İftarı da buna alet etmişler ya. Geç bunları.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar